• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Personel listesi oluşturma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

nlgn

Yeni Üye
Aldığı beğeni
2
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Merhaba;

Personel listesi oluşturmaya çalışıyorum. taslak hazırladım.
Anasayfa üzerindeki verilerden form tablosu oluşturabilmek , personel kayıt yerinden personel girişi yapabilmek. bunun için personel bilgileri istenilen form oluşturulmasını istiyorum.
Personel bilgi güncelleme üzerinde giriş-çıkış, iptal düzenleyebilmek
3 farklı bölüm mevcut. (servis,bar,oyun salonu )personel girişi yaptığımda bölümlerine göre farklı alanlarda kayıt olmasını istiyorum.
3 farklı bölüm içerisinde bölümlerine göre kişi sayılarını ana sayfadaki form üzerinde gösterilmesini istiyorum.
Kendi bilgi ve tecrübelerinize göre eklemelerde yapabilirsiniz. Bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı?

Bölümler tek bir sayfada da olabilir, ama o zaman da bölümleri filtreleme yapabilmem gerekecek
Excel zaten bunun için var.
Ayrıca diğer yazan arkadaşın dediği gibi isteğiniz biraz kapsamlı ve bunun için muhtemelen bir süre beklemeniz gerekecek.

Deneyiniz.

Çözüm
#8 nolu mesajdaki dosyayı güncelledim.
Tekrar indiriniz.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri