• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Pdf Görüntüleme Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Mtudes

Yeni Üye
Aldığı beğeni
97
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba
Verilerimi kaydedip çıktı alıyorum.Pdf bağlantısını ayrıca protokol sayfası H sütununada gönderiyorum .Daha sonra verileri userform ile sorgulayıp listbox1 e çağırıyorum . Listbox1 e çıft tıkladığımda ilgili kaydın Pdf i açılıyor.Bu kod normal çalışırken Bazen ilgili Pdf kaydı bulunmasına rağmen kayıt bulunamadı şeklinde hata veriyor.
Aşağıdaki kodla pdf bağlantısını protokol sayfası H sutununa gönderiyorum.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Aşağıdaki Kodla da Listbox1 e çift tıklayınca Pdf i görüntülüyorum .

HTML:
Kod:

Çözüm
Sanıyorum excel ile pdf aynı dizinde olunca Çalışmıyor.

If InStr(1, adr, ":" & Application.PathSeparator) = 0 Then adr = ThisWorkbook.Path & Application.PathSeparator & adr

Yukardaki kodu ekledim.

HTML:
Kod:
If InStr(1, adr, ":" & Application.PathSeparator) = 0 Then adr = ThisWorkbook.Path & Application.PathSeparator & adr

Yukardaki kodu ilk mesajda yani find ile olan yere ilgili kısma ekleyincede sorun olacağını sanmıyorum süzme yapılsa bile.

Burdaki adr olanları aranan2 ile değişirse ve ilk mesajdaki aranan2 nin alt satırırına eklenirse olur bence denemedim ama tahmin ediyorum.

Kolay gelsin benden bu kadar.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri