• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Pazartesi-Salı-Çarşamba ve Çarşamba-Perşembe-Cuma çizelge hk.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

salanar

Yeni Üye
Aldığı beğeni
68
Excel V
Office 2007 TR
Konu Sahibi
Merhaba,

StajyerListesi adlı sayfamızda kişilerin kayıtları ve hangi gruba ait olduklarının belirlenmesi için * işareti var. Bu işaret değiştirilebilir sorun değil.
Buradaki seçeneklere göre kişi hangi gruptaysa onunla ilgili sayfaya bilgilerinin gelmesini istiyorum.

Birde StajyerListesi sayfasında SARI İŞARETLİ AY ve YIL tercihi var. Onu tercih ettiğimizde misal EYLÜL 2021 yaptık. İlgili ayın sadece Pazartesi-Salı-Çarşamba olan günleri Pazartesi-Salı-Çarşamba sayfasına, sadece Çarşamba-Perşembe-Cuma olanların Çarşamba-Perşembe-Cuma sayfasına aktarılmasını istiyorum. Tabiki ay ve yıl değiştiğinde otomatik değişmesi gerekiyor.. Ek dosyada doğru örnek olması gerekeni manuel girdim..

Hakkınızı helal edin yapamıyoruz sürekli sizlerden yardım bekliyoruz..

Konu Sahibi
@lebom elinize emeğinize sağlık,

X işaretlerini atmasada kişinin çalışmadığı günler GRİ olsa çalıştığı günler boş beyaz imza attıracağız çünkü

birde mesela hafta sonlarını hiç getirtmesek ihtimali var mı hocam

Konu Sahibi
Yani şeyi demek istiyorum

1. grup perşembe cuma çalışmayacağı için 1.grup için bu günler GRİ
2.grup pazartesi salı calısmayacagı için 2.grup için bu günler GRİ

X işaretleri olmayacak, birde hafta sonları hiç katılmazsa çok süper olacak hocam

bir örnekte benden
Boş alanları gizlemeniz yeterli

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri