mavisiyah01
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 23
- Excel V
- Office 2016 TR
Konu Sahibi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Türkçe karakterlerden arındırmak işe yaramadı.Merhaba,
Acaba klasöre erişim izinleri eksik olabilir mi?
Birde dosya adını Türkçe karakterlerden arındırıp, hatta kısaltıp dener misiniz?
şirkette başka birim sorumlu klasörden ama tam izinli görünüyorum hocam.Dosyaya sağ tıklayınız. > Özellikler'i seçin.> Güvenlik sekmesini tıklayın.> Gelişmiş'e tıklayın.> Kullanıcı adınızı seçin ve Tamam'a tıklayın.>Tam/ full kontrole tıklayın. >Tamam'a tıklayın. >Kullanıcı adınızı tıklayın, yeni izinlerinizi doğrulama zamanı.>Sahipliği aldığınızı onaylayın ve tamamı tıklayın.
C:\Users\AHMET>icacls "\\193.100.100.214\strshare\MUHASEBE\FIRAT - DUMAN\HURDA FATURALARI EXCEL" /grant Everyone:FCMD ye bu komutu yazınız dosya yolu nedir tam olarakdan bilmiyorum eğer bu komut işe yaramaz ise Windows Server sunucu problemi yada bağlı bulundugunuz pc de sınırlama vardır
icacls "\\193.100...\HURDA İRSALİYE KONTROL.xlsm" /grant Everyone:F
Hocam komut zaten başarılı diyor, ben yine de ismi dediğiniz gibi değiştirdim ve yine aynı sonucu aldım. Sanırım Ortak Klasörün sahibinin engellemeleri kaldır yapması gerekiyor, aksi halde düzelmeyecek.hocam dosya adlarında FIRAT - DUMAN olamayacak olacak olan FIRAT DUMAN budur bunu ( ) ve - bu gibi seyler olursa sunucu tanımaz