• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Option Button'u Kabul Etmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

haruntkn

Yeni Üye
Aldığı beğeni
18
Excel V
Office 2013 TR
Konu Sahibi
Merhaba. Uzun zamandır çalıştığım ve sayın userx Hocamın da fayda sağladığı dosyamda
ciddi bir problem tespit ettim ama sebebini çözemedim.
Resimli anlatım da yaptım. Bir siparişi Sevk edildi olarak düzenliyorum ama
yeniden hazırlandı'ya atıyor.

problemi görmek için duruma göre listele ekranında hazırlandı sekmesine tıklayın ve 220 numaralı ssh'ı seçin.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Güncelleye tıklayın.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Sevk Edildi olarak seçip SSH Güncelleye basın.

Mail göndermek istiyormusuz sorusuna hayır deyin. Durumu yeniden hazırlandı olarak seçiyor.

Dosya: SSH_TAKIP_-_Kopya.xlsm dosyasını indir - download
Vba:123456
Giriş: 5353

Bazılarında yapıyor bazılarında yapmıyor bu problemi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba, bahsettiğiniz aşamaları denemedim ancak SSH Güncelle butonunda "mail göndermeden vazgeçilirse" diye bir koşul eklenmiş.
Bu koşula göre kodlar doğru çalışıyor. Kod içerisine de açıklamalar eklenmiş.
OptionButton1= Sevk Edildi

1689599863743.png

Konu Sahibi
Konu Sahibi
muhtelemelen söylediğiniz şey problemi çözecek hocam. Kodu nasıl sileceğim? Altındaki kodlar da silinecek mi yoksa işaretlediğim yerler yeterli mi?

Konu Sahibi
bu dosyada düzenlemeyi yapıp gönderebilir misiniz? Mail göndermekten vazgeçilirse optionbuttonu eski haline döndürmesin istiyorum

Aşağıdaki satırı pasif yapın, buradaki açıklamaya dikkat etmemiştim. Kodu yazan arkadaş açıklamayı yapmış zaten.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri