• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Online kurs için silme güncelleme ve kayıt işlemleri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Emir_Budak

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar online olarak bir kurs açma aşamasındayım. Excel üzerinden bir öğrenci kayıt formu oluşturmak istiyorum. Kursum bilişim teknolojileri ve muhasebe alanı olmak üzere iki kısımdan oluşuyor. Excelde 2 tane sayfam olacak. Anasayfa ve veri sayfası oluyor bu sayfalar.Anasayfa için gerekli bilgiler veri sayfasından çekilecek. Benim istediğim bilgiler girildikçe hem listboxta görüntülensin hem de Excel üzerinde ana sayfa da olsun. Bu bilgilerim silince ya da güncellenme olunca hem listboxta hem de anasayfa da güncellensin. Bunlar için kaydet ara güncelle ve sil butonları eklensin istiyorum. Çıktı almak için yazdır butonu da eklenebilirse çok sevinirim.Aşağıya bilgileri fotoğraf şeklinde ekleyeceğim. (Fotoğraflarda net gözükmezse diye bilgi olarak veri sekmesindeki iller plaka sırasına göre dizilmiştir, yıllar ise 2002 den başlayıp 1922 ye kadardır.) Anasayfadaki bilgilerşu şekilde yer alsın ID, TC, AD SOYAD, DOĞUM YERİ, DOĞUM TARİHİ, ALAN SEÇİMİ, DERS, HAFTA, SAAT DİLİMİ)

Merhaba Sn. Emir_Budak Talebinizi bu şekilde tüm program nasıl yapabilirim şeklinde değil de parça parça 3-5 soruya ayırarak parçalar şeklinde bütüne giderseniz daha iyi olur. Bunun içinde ilk başta listbox yapımı ile takıldığınız hususlar için ayrı soru o çözülünce yeni konu açarsınız bu sefer butonlar için sorunuzu sorarsınız vs vs vs.. ama bunlardan da önemlisi sorunuzu sorarken foto eklemek değil de dosya eklemeniz en önemli husus. İyi çalışmalar dilerim.

Emir Bey,
VetExc23 beye katılıyorum, ben biraz bir şeyler yapmaya çalıştım. isterseniz bunun üstünden devam edebilirsiniz.

Çözüm
Merhaba arkadaşlar online olarak bir kurs açma aşamasındayım. Excel üzerinden bir öğrenci kayıt formu oluşturmak istiyorum. Kursum bilişim teknolojileri ve muhasebe alanı olmak üzere iki kısımdan oluşuyor. Excelde 2 tane sayfam olacak. Anasayfa ve veri sayfası oluyor bu sayfalar.Anasayfa için gerekli bilgiler veri sayfasından çekilecek. Benim istediğim bilgiler girildikçe hem listboxta görüntülensin hem de Excel üzerinde ana sayfa da olsun. Bu bilgilerim silince ya da güncellenme olunca hem listboxta hem de anasayfa da güncellensin. Bunlar için kaydet ara güncelle ve sil butonları eklensin istiyorum. Çıktı almak için yazdır butonu da eklenebilirse çok sevinirim.Aşağıya bilgileri fotoğraf şeklinde ekleyeceğim. (Fotoğraflarda net gözükmezse diye bilgi olarak veri sekmesindeki iller plaka sırasına göre dizilmiştir, yıllar ise 2002 den başlayıp 1922 ye kadardır.) Anasayfadaki bilgilerşu şekilde yer alsın ID, TC, AD SOYAD, DOĞUM YERİ, DOĞUM TARİHİ, ALAN SEÇİMİ, DERS, HAFTA, SAAT DİLİMİ)
Tamamen bir program istediğinizin farkında mısınız? Böyle bir çözüm için piyasada insanların yüzlerce lira para talep ettiğini biliyor musunuz? Biz sizden hiç bir şekilde ücret talep etmiyoruz fakat en azından bizimle başlanmış bir proje paylaşmanızı bekliyoruz.

Siz bir şablon oluşturun, biz onun üzerinden ilerleriz.

Ayrıca neden sürekli emir kipi kullanıyorsunuz?

Konu Sahibi
Veri deki alanlar kısmı:bilişim teknolojileri ve muhasebe
Bilişim teknolojideki dersler Android ile mobil uygulama, veri tabanı, Java, bilgi

Tamamen bir program istediğinizin farkında mısınız? Böyle bir çözüm için piyasada insanların yüzlerce lira para talep ettiğini biliyor musunuz? Biz sizden hiç bir şekilde ücret talep etmiyoruz fakat en azından bizimle başlanmış bir proje paylaşmanızı bekliyoruz.

Siz bir şablon oluşturun, biz onun üzerinden ilerleriz.

Ayrıca neden sürekli emir kipi kullanıyorsunuz

Veri deki alanlar kısmı:bilişim teknolojileri ve muhasebe
Bilişim teknolojideki dersler Android ile mobil uygulama, veri tabanı, Java, bilgi
Emir Bey, bu söyledikleriniz aslında siz nasıl bir şey istediğinizi bildiğiniz için size destek olmak isteyen bizlerin de bildiğini zannediyorsunuz.
arkadaşımızın dediği gibi bir nasıl bir şey istediğinizini bir şablon olarak hazırlayıp paylaşırsanız destek olmak isteyen bizlerde size tek seferede yardımcı olabiliriz.

Sn. CacaBey siz dosya eklemediğiniz halde örnek dosya hazırlayarak ekliyor(Kendisine çok teşekkür ediyorum) ve size burdan itibaren devam edelim diyor siz konu başlıkları onlar değilde bunlar olmalı.... diyeceğinize dosyayı indirip konu başlıklarını düzeltin ve daha birçok biçimlendirme satır sütun genişletme, punto büyüklüğünü ayarlama işlemlerini yapın.. dosyanızın en son hazır halini(asıl dosyanızı) siteye yükleyin.. Ondan sonra kendiniz uğraşıpta yapamayacağınız soruları burdan sorun. Bu Konu çözüldü olarak kapatılacaktır Sn. Emir_Budak bey. Yukarıdaki aşamaları tamamladıktan sonra yeni konu açıp sorununuzu belirtirseniz elimizden gelen desteği veririz. Anlayışınız için teşekkürler. İyi çalışmalar dilerim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri