• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Oluşturulan Sayfayı Comboboxta Listeleyip Pdf/Çıktı Almak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Mtudes

Yeni Üye
Aldığı beğeni
97
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba
Protokol sayfasında ödendi olarak girilen protokoller borcsorgu userformundaki textbox1 deki tarihe göre sablon sayfasını kopyalayıp 9. satırdan başlamak üzere atıyor.Burada W sütunundaki para miktarı W251 satırda toplanıyor.Benim yapmak istediğim şey ;Bana lazım olan sayfayı çıktı olarak almak.Bunun içinde A251:Z255 alanını son dolu satırın altında olması gerekiyor ve orda toplanması.

Oluşturulan bu sayfalardan istediğim sayfayı çıktı olarak almak istiyorum. Bunun içinde userform1 oluşturdum.Borcsorgu userformundaki textbox1 deki tarihe göre oluşturulan sayfalar userform1 deki combobox1 de listelenebilir mi? Ben buradan istediğim sayfayı seçip çıktı al butonuyla çıktı almak istiyorum.
Örneğin;Aralık_2021 olarak oluşturulan sayfa userform1.combobox1 de listelenecek.Buradan seçip buton ile çıktı almak.

Bu mümkünmü değilmi bilemiyorum .Benim aklıma bu geldi.Bu veya farklı bir çözüm şekliyle yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba.
Bir deneyiniz abey.
AYLIK SAYI sayfası en sonda olmalı ve protolol ilk ve sablon sayfada ikinci sırada.Kodlar bunlara göre ayarlandı döngü için vs...

Mesele sadece sayfa isimlerini listelemek ve seçilenin çıktısını almak ise buyurun:
(Sorunuzdan bu kadar anlayabildim.)

Konu Sahibi
Merhaba
Denedim elinize sağlık Sayın Refaz ihtiyacımı çok iyi bir şekilde karşılayacak cinsten.Elinize sağlık Sayın ubak .Çok teşekkür ediyorum.
Ben önceden sayfa toplamlarını W9:W(son dolu para miktarı) toplamını toplam fonksiyonuyla yapıyordum.Ama onu şuan yapamadım.Bunun için bir formül yada kod yapılabilirmi?Yani W9 dan Son dolu satıra kadar toplayıp alta sayfa toplamında gösterecek.

W9:W(son dolu para miktarı) toplamını toplam fonksiyonuyla yapıyordum.Ama onu şuan yapamadım.Bunun için bir formül yada kod yapılabilirmi?
Aslında topluyor diye tam incelememiştim.Zaten toplam alınan satır noyu kod ile buldurmuştum.Formül yerine ko sum kodu ekleyerek yapılabilinir basitçe tek satır olarak aklımda kaldığı kadarıyla.Akşam hallederim nasipse.

Konu Sahibi
Aslında topluyor diye tam incelememiştim.Zaten toplam alınan satır noyu kod ile buldurmuştum.Formül yerine ko sum kodu ekleyerek yapılabilinir basitçe tek satır olarak aklımda kaldığı kadarıyla.Akşam hallederim nasipse.
Doğrudur sayın Refaz ben basitçe toplam fonksiyonuyla yapmıştım.Şuan son satır dinamik olunca formülle yapamadım.Tamam teşekkür ederim elinize sağlık..

Konu Sahibi
HTML:
Rich (BB code):
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Yukardaki kodun altına alttaki kodu eklemeniz yeterli.
Denemede olumlu sonuç verdi.

HTML:
Rich (BB code):
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Elinize sağlık Sayın Refaz .Sizi de uğraştırdık...Çok sağolunn emeğinize sağlık...

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri