• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Olmayanı Bulmak.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hunkar50

Yeni Üye
Aldığı beğeni
57
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
öncelikle mrb.

sayın Arkadaşlar. 1 çalışma kitabımızda Müşteriler ve bakım sayfası mevcut.
Müşterilere ayda 1 kez bakım işlenmesi mucburi ve bu bakımı bir şekilde takip etmem gerekli. bakım işlemlerini bakım sayfasına tarihli bir şekilde kayıt ediyorum
sorunum ; 2 tarih aralıgında 01.01.2022 / 31.01.2022 tarihlerini seçtiğimde bu 2 tarih arasında bakımını yapmadığımız müşterileri tespit etmek yani (bekleyen_bakıım) sayfasına bakımı yapılmayan yerleri sıralamak...

Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim EXCEL konusunda acemiyim ve programcı değilim ..
şimdiden teşekkür ederim

Çözüm
Sayın Hünkar50 dosyanız ekte. Alan tanımlamalarını sütun başlığını içerecek şekilde değiştirdim.
idkriter alanındaki alınan sütun başlığını Tahsil Edilen olarak değiştirdim.
"Oraya Müşteri sorgulama için se Temizlik Sirketlerinin baktıgı birden fazla bina oldugu için Müşteri aramayı eklemek istiyorum."
talebinize bilahare bakalım. Önce idsorgulamanın doğruluğundan emin olalım. Sonra da müşteri aramaya ilişkin olmasını istediğiniz
görüntü ne onu örnekleyerek eklerseniz yapmaya çalışırız.
Sayın Hünkar50 dosyanız ekte. Alan tanımlamalarını sütun başlığını içerecek şekilde değiştirdim.
"Oraya Müşteri sorgulama için se Temizlik Sirketlerinin baktıgı birden fazla bina oldugu için Müşteri aramayı eklemek istiyorum."
talebinize bilahare bakalım. Önce idsorgulamanın doğruluğundan emin olalım. Sonra da müşteri aramaya ilişkin olmasını istediğiniz

Çözüm
Konu Sahibi
Sayın Hocam Allah Razı olsun. 1-2 gündür arama yapıyorum bulamamıştım...
Elinize Emeğinize sağlık

Sizce Bu program bittiği zaman işimi görürmü. çok basit bir taslak mı sizce ?

Sayın Hünkar50 görür niye görmesin. :) Kodları kendinize göre eğip
bükmeyin yeter. :) Deneyin ve geri dönüş yapın. Sorunuzu yeni başlıkta
sorun. Ve bu dosya formatında devam edin. Kolay gelsin.
Sayın Hocam Allah Razı olsun. 1-2 gündür arama yapıyorum bulamamıştım...
Elinize Emeğinize sağlık

Sizce Bu program bittiği zaman işimi görürmü. çok basit bir taslak mı sizce ?

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri