• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Office 2024 Kullanım Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

kralım

Excel Dostu
Aldığı beğeni
684
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Yönlendirici bir fikri olan var mı ? Süre dolduğu için forumda aktif olamıyorum.
NOT : Bir yolunu buldum ancak dosya virüslü olduğu için işlem gerçekleştirilemedi gibi benzer uyarı alıyorum. Bu dosyayla işlem yapabilmem için nerede neyi devre dışı bırakmalıyım. Defender da denedim. Olmadı.

Ekli dosyalar

• süre doldu.PNG
    süre doldu.PNG
    8.4 KB · Gösterim: 11
Çözüm
Sayın Ahmet,
Cevabın için teşekkür ederim. Ancak çözüm bu değildi. Öneriniz zaten bildiğim bir konuydu. Ama programı kaldırıp yeniden kurdum ve aktifleştirdim. Yani sorunumu çözdüm. Tekrar teşekkür ederim.
Selam,

Bu alanda ve aşağısında bulunan her şeyi kapalı duruma getirin. İşlemler tamamlandıktan sonra geri açarsınız.

1742477922702.png

Konu Sahibi
Sayın Ahmet,
Cevabın için teşekkür ederim. Ancak çözüm bu değildi. Öneriniz zaten bildiğim bir konuydu. Ama programı kaldırıp yeniden kurdum ve aktifleştirdim. Yani sorunumu çözdüm. Tekrar teşekkür ederim.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri