• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru müşteri mutabakatı hakkında

muratkul

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
2
Excel V
Office 2010 TR
Konuyu Başlatan
Merhabalar,
müşterilerimizin toplu Mutabakat mektubu yazdırmak istiyorum. Ekteki dosyamda müşteri bilgileri ve örnek mutabakat mektubu var, benim istediğim Müşteri bilgilerinde yazan bilgileri, örnek mutabakat mektubuna göre bilgileri getirmek ve her müşteri için ayrı ayrı mektub oluşturmasını istiyorum.
Yardımcı olabilir misiniz.

Ekli dosyalar

• 1.xlsx
    15.5 KB · Gösterim: 3
Merhaba,
Bunun orjinal çözümü adres mektup birleştirmeyi kullanmaktır. Örnek bir video ekledim. Biraz inceleme ile rahatça yapabilirsiniz.

Veya Excelde farklı çözümler olabilir. Örnek olarak düşeyara formülü ile dosyanızın üst kısmını cari hesap noya göre güncelledim. İnceleyip diğer alanları yapabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• 1.xlsx
    14.3 KB · Gösterim: 1
Merhaba,
Bunun orjinal çözümü adres mektup birleştirmeyi kullanmaktır. Örnek bir video ekledim. Biraz inceleme ile rahatça yapabilirsiniz.

Veya Excelde farklı çözümler olabilir. Örnek olarak düşeyara formülü ile dosyanızın üst kısmını cari hesap noya göre güncelledim. İnceleyip diğer alanları yapabilirsiniz.

ilginiz için teşekkür ederim. böyle düşeyara ile tek tek değilde makro ile filan bu işlem yapılabilir mi, bir tıkla bütün müşterilere aynı anda alt alta mutabakat mektubu hazırlanabilir mi acaba

göndermiş olduğunuz video işime yarayabilir, çok teşekkür ederim.

Sayın muratkul,
Adres Mektup Birleştir konusunda sana yardımcı olurum.

Geri