• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Mükerrer Kaydı Engelleme Hk.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

murat_8181

Excel Dostu
Aldığı beğeni
237
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Değerli arkadaşlar paylaşmış olduğum çalışmamla textboxlar aracılığı ile ANA LISTE isimli sayfama verileri kaydediyorum. Yapmak istediğim Userform üzerindeki textboxlara verileri girdikten sonra kaydet butonuna bastığımda textbox2,textbox4 ve textbox8 girilen verileri baz alarak daha önceden aynı kaydın yapılıp yapılmadığını kontrol etmek, yapıldıysa uyarı verip kayıt yapmadan çıkmak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Konu Sahibi
Sayın Garip Sayın Alparslan Bey her şey için çok teşekkürler güzel arşivlik bir çalışma oldu. Saygılar

Rica ederim ama benim yaptığım bir şey yok.
Konu Sayın Ziynettin ve Sayın himmgarip'in emekleri ile geliştirilmiş.
İnsan bazen basit düşünmeli. Yukarıda problemi yazıyorum. Diyorum ki listboxtan çift tıklayınca id farklı geliyor. Zaten sorumda cevap var :) Ama o an düşünemiyorum bunu. Teşekkürler bilgi için.

Konu Sahibi
Tabiki özellikle Sayın garipin çok katkısı oldu zihnine sağlık çorbada tuzu olan herkese teşekkürler

Çalışmanın son hali ektedir. Murat bey çözümü işaretleyin konuyu kapatalım. Emeği geçenlere teşekkürler.

ListBox1_DblClick eventinde ilk satırı aşağıdaki gibi değiştirin.
HTML:
PHP:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

ListBox1_DblClick eventinde ilk satırı aşağıdaki gibi değiştirin.
HTML:
PHP:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
@Balta hocam

Konuyu arşive taşır mısınız?

Listbox ta kayıt silme güncelleme veri arama olarak hepsini içeriyor. Diğer konuların içinde kaybolup gitmesin. Yararlı olacağını düşünüyorum.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri