• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Makroyu tüm listeye uyarlama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Reason01

Yeni Üye
Aldığı beğeni
46
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
İyi günler. ekte belirttiğim dosyada makrom sadece ilk satırda işe yatıyor. diğerlerinde neden işe yaramıyor bakabilir misiniz ?

Konu Sahibi

Kodu ona göre ayarlarım birazdan.
hocam ben haftasonlarının haricinde tabloya tatil günlerini de ekledim arkasayfada. onları da =D14=DÜŞEYARA(D$14;Sabitler!$F1:$F999;1;0) ile koşullandırıp griye boyatıyorum. ekte belirttim tabloyu. cumartesi ve pazarlar Rpr'dan R ye dönüyordu ama resmi tatillerde de dönmesi lazım. resmi tatilleri ek sayfada elle manuel yazdım. düşeyara ile aratıyorum. bunu makroya dahil edebilir miyiz ?

Kod 2.
Bunu Kullanın yavaş çalışmazsa.Diğeride sorunsuz çalışır.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
hocam ben haftasonlarının haricinde tabloya tatil günlerini de ekledim arkasayfada. onları da =D14=DÜŞEYARA(D$14;Sabitler!$F1:$F999;1;0) ile koşullandırıp griye boyatıyorum. ekte belirttim tabloyu. cumartesi ve pazarlar Rpr'dan R ye dönüyordu ama resmi tatillerde de dönmesi lazım. resmi tatilleri ek sayfada elle manuel yazdım. düşeyara ile aratıyorum. bunu makroya dahil edebilir miyiz ?
@Refaz burdaki talebim kaynamış arada. en sonuncunun üstüne bunu düzenleyebilir miyiz hocam

Bunun için konu açın abey.
Hangi kodu kullanacaksanız o kodla dosya ekleyin.
Normalde yapılır.Benim zamanım kalmadı akşama kadar.

@Refaz burdaki talebim kaynamış arada. en sonuncunun üstüne bunu düzenleyebilir miyiz hocam
Evet görmemişim.
En iyisi yeni konu açın yada akşama kadar çözülmezsede bakabilirim.Yeni konu açınca çok kişi ilgilenir konu ile.
Belki benim yazdığım kodun daha kısasını yapanda olur ozaman :)

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri