• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Makro Vba ile çoklu değer bulup veri güncelleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

DeLee

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar iyi çalışmalar ANA SAYFADA "A B" sutununda bulunan şehir kişiyi diğer çalışma sayfalarında aratarak ANA SAYFA "D ve E" sutununda bulunan değerleri diğer sayfalarda macro güncelleyebilirmiyim
Aklımdaki proje tasarlama aşamasında olduğundan basit bir örnek ile dosyayı yükledim

Bir kontrol edin !

Merhaba arkadaşlar iyi çalışmalar ANA SAYFADA "A B" sutununda bulunan şehir kişiyi diğer çalışma sayfalarında aratarak ANA SAYFA "D ve E" sutununda bulunan değerleri diğer sayfalarda macro güncelleyebilirmiyim
Aklımdaki proje tasarlama aşamasında olduğundan basit bir örnek ile dosyayı yükledim
Makro "a" yı kullanın

Konu Sahibi
Bir kontrol edin !
Elinize sağlık fakat benim istediğim ana sayfa da bulunan a ve b sutunundaki veriyi diğer sayfalarda bularak yine ana sayfadaki D ve E sutunundaki veriyi diğer sayfadaki verinin üzerine yazması yani güncellemesi
Böyle bir macro var mıdır

Birde şunu test edin

Konu Sahibi
Birde şunu test edin
Eline sağlık kusura bakma ama bunun tersini istemiştim örneğin ana sayfada
Adana Ahmet in yanındaki verileri diğer sayfadaki A B çalışma sayfasındaki Adana Ahmet i bulup yanındaki verilere aktarmak yani A B sayfasındaki verileri güncellemek veya ana sayfadaki Denizli Deniz in D çalışma sayfasına verilerine aktarmak gibi ana sayfadan diğer sayfalardaki verileri değiştirebilmek amacım

Kusura bakmayın sorunuzu yanlış algılamışım. Son kez aynı mantıkla dosyayı paylaşıyorum. Kolay gelsin.

Çözüm
Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim istediğim buydu elinize sağlık gerçekten güzel bir site yönetimi 3 sorum oldu ve sağolun hızlı dönüşleriniz için

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri