• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Makro ile sonucu yazdırmadan sonuc tespit etme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ramazankaya89

Yeni Üye
Aldığı beğeni
10
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Arkadaslar merhaba

ekteki dosyamda F sütunundaki veriler baska bir sayfadan vlookup ile getiriliyor buna baglı olarak E / F islemini yaptırıp G sütununun sonuclarını alıyorum.
fakat ben F sütununa ve G sütununa bısey yazdırmadan bu almıs oldugum sonucu I sütununa Bölüm bazlı toplatarak yazmak istiyorum

sımdıden herkese cok tesekkur ederım

Arkadaslar merhaba

ekteki dosyamda F sütunundaki veriler baska bir sayfadan vlookup ile getiriliyor buna baglı olarak E / F islemini yaptırıp G sütununun sonuclarını alıyorum.
fakat ben F sütununa ve G sütununa bısey yazdırmadan bu almıs oldugum sonucu I sütununa Bölüm bazlı toplatarak yazmak istiyorum

sımdıden herkese cok tesekkur ederım
Deneyiniz
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

#2 nolu mesajdaki dosyayı yeniledim
Aşağıdaki formülü I2 hücresine uygulayıp aşağıya doğru çoğaltın.
H2 hücresine sadece KALEM yazın
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Havalar sıcak, tam ne istediğinizi kavrayamadım. Seçmeli bir dosya hazırladım hangi düğme işinize yararsa onu kullanın.

Son düzenleme:
hocam formul ıle yapıyorum fakat makro koduna ıhtıyacım var bu konuda destegınızı rıca edıyorum
İstediğiniz sonuçları elle girer misiniz? F sütununa düşeyara ile gelen veriler hangi sayfadan hangi hücreden geliyor?

Son düzenleme:
A sütunundaki verileri teke indirir.
E sütununda bu verilere karşılık gelen değerlerin ortalamasını alır.
Deneyiniz.
Kolay gelsin.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri