• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Makro ile ortalama alınırken sıfır değerleri olmasın

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mert25

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
64
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Merhabalar, ekli dosyamda ufak bir sorunum var, ben çözemedim.

U-X sütunlarının ortalamasını Y sütununa, AA-AD sütunlarının ortalamasını AE sütununa ve AG-AJ sütunlarının ortalamasını da AK sütununa yazdırıyorum. Fakat H sütununa veri girdiğimde Y-AE-AK sütunlarına sıfır yazılıyor, bu sıfırları sildiremedim.

J sütununa veri girilmediği sürece bu sütunların boş kalmasını istiyorum.

Aşağıdaki kodlarda ne gibi değişiklik yapmam gerekiyor?

Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Ekli dosyalar

• deneme.xlsb
    311.3 KB · Gösterim: 4
benim son gönderdiğim dosyada J-Q aralığındaki verileri seçip delete ile sildiğimde Y-AE-AK sütunlarında sıfır kalmıyor

Sebebi nedir anlamadım ama bende olmuyor. Dosyanın bu hali benim işimi fazlasıyla görüyor. Bu nedenle daha fazlasını istemek yerine bu haliyle kullanmak daha mantıklı gibi.

Size ve Refaz ustaya çok çok teşekkür ederim.

Fakat H sütununa veri girdiğimde Y-AE-AK sütunlarına sıfır yazılıyor, bu sıfırları sildiremedim.

J sütununa veri girilmediği sürece bu sütunların boş kalmasını istiyorum.
Rica ederiz.Aslında ilk mesajınızdaki sorunuz için önceden verdiğim kod çalışıyor.
Dİğer şeylere bakmadım diğer üstad yapıyor diye.
Kolay gelsin.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri