• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Makro ile Başka Sayfadan Bilgi Aldırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teyadih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntülenme 653
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

teyadih

Gold Üye
Aldığı beğeni
135
Excel V
Office 2016 EN
Gold Bitiş
8 Mayıs 2026
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar. Ekli dosyada detaylı olarak açıkladığım üzere başka sayfadan düşey ara ile aldırdığım bilgileri makro ile aldırmak istiyorum. Yardım eder misiniz? Yardım edecek herkese şimdiden teşekkür ederim.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Çözüm
Gold Bitiş
8 Mayıs 2026
Merhaba arkadaşlar. Parça parça gitmek için talebimi güncelledim.
Genel Liste O ve H sütunundaki kırmızı renkli mahkeme isimlerinin bir alt satırından başlamak üzere,
Giriş Listesi K sütunundaki aynı mahkemeye ait A sütunundaki rakamların en küçük olanından başlamak üzere
E sütunundaki sicillerini Genel Liste D13-D2017 arasına aldıracak bir makroya ihtiyacım var.
Örnek
İstanbul 1.İdari Dava Dairesi için A sütunundaki ilk giriş 65.satırda olmasına rağmen aynı mahkemeye ait
A296.satırdaki rakam daha küçük olduğu için 1.satıra D296 daki sicili alması gerekiyor.
Sonucun Genel Liste D12-D2017 sütunundaki gibi olması gerekiyor.
Anlatmakta zorlandım biraz ama dosya incelendiğinde ne istediğim daha net anlaşılacaktır.
Şimdiden yardımcı...
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar. Parça parça gitmek için talebimi güncelledim.
Genel Liste O ve H sütunundaki kırmızı renkli mahkeme isimlerinin bir alt satırından başlamak üzere,
Giriş Listesi K sütunundaki aynı mahkemeye ait A sütunundaki rakamların en küçük olanından başlamak üzere
E sütunundaki sicillerini Genel Liste D13-D2017 arasına aldıracak bir makroya ihtiyacım var.
Örnek
İstanbul 1.İdari Dava Dairesi için A sütunundaki ilk giriş 65.satırda olmasına rağmen aynı mahkemeye ait
A296.satırdaki rakam daha küçük olduğu için 1.satıra D296 daki sicili alması gerekiyor.
Sonucun Genel Liste D12-D2017 sütunundaki gibi olması gerekiyor.
Anlatmakta zorlandım biraz ama dosya incelendiğinde ne istediğim daha net anlaşılacaktır.
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri