• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Makro içeren Office365 Çalışma sayfasına Office2016 ya nasıl çeviririm?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

seyitgokdemir

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba,

Office365 ile oluşturduğum makro içeren dosyayı nasıl Office2016ya çevirebilirim?

Ekli dosyalar

Çözüm
Hocam Office365 excelinde oluşturduğum makrolu çalışma sayfası office206 sürüm kullanan excelde çalışmıyor, bunu kasdetmiştim aslında
hocam böyle bir şey mümkün değil. VBA dilinde yazdığınız herhangi bir prosedür tüm excel sürümlerinde çalışır. Fakat 365'de örneğin, bazı yeni fonksiyonlar veya VBA kütüphaneleri eski sürümde yer almayabilir. Bunu 2016'ya çevirmek diye bir şey yok. Ha bu işinizi baştan sona birisi yeniden yazar orası ayrı.
Hocam Office365 excelinde oluşturduğum makrolu çalışma sayfası office206 sürüm kullanan excelde çalışmıyor, bunu kasdetmiştim aslında
hocam böyle bir şey mümkün değil. VBA dilinde yazdığınız herhangi bir prosedür tüm excel sürümlerinde çalışır. Fakat 365'de örneğin, bazı yeni fonksiyonlar veya VBA kütüphaneleri eski sürümde yer almayabilir. Bunu 2016'ya çevirmek diye bir şey yok. Ha bu işinizi baştan sona birisi yeniden yazar orası ayrı.

Çözüm
Bunu 2016'ya çevirmek diye bir şey yok
Bazı kodlar mesela SEQUENCE 2016 ve eskide yokken 2024 ve 365 de var diye biliyorum ve 2021 de emin değilim ve birçok benzeri kodda var eskilerde olmayıp yenilerde olan.
sanırım böyşe birşey isteniyor.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri