• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Mail içeriğine link ekleme kodu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

seng

Yeni Üye
Aldığı beğeni
94
Excel V
Office 2013 EN
Konu Sahibi
Arkadaşlar herkese selamlar, ekteki formata resim eklemek istiyorum resimdede link olacak, şöyle hazır kodları ekledim buna ek olarak seri sayfasındaki B17 hücresindeki resme g2 deki linki ekleyip mail sayfasında A16 hücresine eklemesini istiyorum nasıl yapabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

deneyiniz.

Çözüm
Konu Sahibi
Merhaba hocam çok teşekkür ederim ancak bu maile yapıştırmıyor resmi onun içi kodu nasıl düzenlemem gerekir?

ekteki formata resim eklemek istiyorum resimdede link olacak, buna ek olarak seri sayfasındaki B17 hücresindeki resme g2 deki linki ekleyip mail sayfasında A16 hücresine eklemesini istiyorum.
#2 nolu mesajdaki dosya yukardaki dediğinizi aynen yapmıyor mu?
Bende sorunsuz çalışıyor.
bu maile yapıştırmıyor resmi onun içi kodu nasıl düzenlemem gerekir?
Buradaki mail den kastınız e-posta göndermek ise ilk mesajınızda böyle bir talep yok.

Konu Sahibi
Mail göndermek değil hocam mail içeriğine eklemek istiyorum.

Sayın seng ,
Dosyanızın mail sayfasına ilk mesajınızdaki talebiniz doğrultusunda resim ekleniyor zaten.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri