• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Maaş dökümanı formu

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti

yapıcı

Gold Üye
Aldığı beğeni
8
Excel V
Office 2021 TR
Gold Bitiş
24 Ekim 2026
Konu Sahibi
Windows 10 Google Chrome 144
Merhaba Arkadaşlar
Hepinize Kolay Gelsin
Şöyle bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim
Fazla kodlar dan kurtulmak istiyorum ben bir şeyler yaptım kendime göre ama program çok yavaş çalışıyor
asıl program bu değil yüklenemediği için bazı sayfaları sildim ama gereken sayfalar burada bu kodların daha
hızlı çalışması mümkün mü mümkünse yardımcı olabilir misiniz.
1- Program > Personeller > Personel Maaş Dokümanı > Ocak dediğimde işlem yapmıyor.
Program > Personeller > Personel Maaş Dokümanı > Şubat dediğimde yapıyor fakat hem formlar kapanmıyor hem işlem uzun sürüyor.
Bunu düzelte bilirsek çok sevinirim.

2 - Personel Listesi Formunda çift tıkladığımda güncelleme yapabiliyorum ama buda çok yavaş çalışıyor. Güncelleme yaparken Aktif çalışan
personelleri PERSONELAKTİF sayfasına güncelliyor bu kodlar da hızlandırabilir miyiz. Bu da PERSONELLİSTESİ' nde ki V sütununda ki "G" Giriş "C" Çıkış olarak
G olan personeller PERSONELAKTİF sayfasında güncellenmiş olacak.
Bu yavaş aktarma sorunu Personel Listesi Formunda "cbListe" de çekmek istediğim veriler de de var.

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
* Evet indirdim sorun bu sefer değerler hiç gelmiyor.

* PersonelAktif > BorcluPersoneller > AlacaklıPersoneller > IstenCikanPersoneller
bunların listelenmesi de uzun zaman alıyor

Ekli dosyalar

• Adsız2.jpg
    Adsız2.jpg
    225 KB · Gösterim: 4
  • Adsız3.jpg
    Adsız3.jpg
    257.4 KB · Gösterim: 4
merhaba Sheets sayfaları tamamen eksik bir şeyler yapmak istenince hata veriyor sayfaları tam olarak verseniz üzerinde illerlemek daha kolay olur

Konu Sahibi
merhaba Sheets sayfaları tamamen eksik bir şeyler yapmak istenince hata veriyor sayfaları tam olarak verseniz üzerinde illerlemek daha kolay olur
Arkadaşım Merhaba
"Sheets sayfaları tamamen eksik" olmayan Sheets sayfaları personelle alakalı değil onun için yok bu dosyada
birde benim dosya büyük yüklenmiyor onun için sildim ama Personelle alakalı sayfalar burada
Mesela Cari_Hesap Personelle alakalı değil Firmalarla alakalı gibi

Konu Sahibi
bu düzgün çalışmakta kontrol ediniz
Merhaba Arkadaşım
Kontrol ettim ama bi değişiklik yok.
Ya ben farklı bişeye bakıyorum yada siz farklı bişey yapıyorsunuz anlayamadım.
Her gönderdiğiniz dosya aynı bi değişiklik yok çalışmasında
Sanırım anlatamıyorum derdimi.

Windows 10 Opera 126
1770303203354.png
Personel listen yukarıda
1770303287555.png
maaşları değiştirdim 30 ve 26'yı sonra güncelle dedim
1770303390102.png
sonrasında ektreye bastım
1770303459393.png

26 nolu mesajdaki dosyada hepsi çalışmakta
benim sildiğim hiç bir dosya ve sekme yok siz ne verdiyseniz o

Windows 10 Opera 126
zaten ilk mesajınızda asıl program bu değil yüklenemediği için bazı sayfaları sildim ama gereken sayfalar burada diyorsunuz

Konu Sahibi
Ekli dosyayı görüntüle 35817
Personel listen yukarıda
Ekli dosyayı görüntüle 35818
maaşları değiştirdim 30 ve 26'yı sonra güncelle dedim
Ekli dosyayı görüntüle 35819
sonrasında ektreye bastım
Ekli dosyayı görüntüle 35820

26 nolu mesajdaki dosyada hepsi çalışmakta
benim sildiğim hiç bir dosya ve sekme yok siz ne verdiyseniz o
Evet Arkadaşım anlaşamadığımız konuyu anladım ben
Personel Listesini açtın
PRS0022 yi çift tıkladın
Veriler geldi buraya kadar tamam işte anlatmak istediğim burada
PRS0022 nin 22104,67TL gözüküyor bunu formdaki textbox açılırken yüklediğinde 22104.67TL bu şekilde yükleniyor.
Ben güncelleme yaptığımda kaydederken virgül yerine nokta olduğu için bunu kaydederken 2.210.467TL gibi kaydediyor. PRS0001 e dikkat et beni anlarsın. Ben bunu fark ettiğim için her bir güncellemede elle müdahale ediyorum.
Ben elle müdahale yapmak istemiyorum ben fark ediyorum başkası etmiyor dolayısıyla mesai veya kesinti hesaplanırken veya ödeme vs.
gibi durumlar da 22104.67TL hesaplayacağına milyar dan hesaplama yapıyor. Sadece miktarı değiştirip güncelleme yapılacak gibi düşünme telefon numarası başka birşey değiştirebilirim. veri gelirken virgül ayıracı ile gelmesi gerekiyor. Bu arada sonunda TL ibaresi yok. Başlıklar da yok
Anlatabildim mi acaba

Geri