• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listviewden textbox ve combobox lara veri aktarma güncelleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Bluekaya

Yeni Üye
Aldığı beğeni
31
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhabalar yine bir listview sorunsalı ile karşınıza geldim. Userform2 de bir ürün liste tablosu oluşturdum bunda click olayına resim çağırma ekledim.
doubleclick olayına ise güncelleme yapabilmek için listviewdeki belli verileri textbox lara ve comboboxlara veri olarak çağırmaya çalışıyorum lakin sabah saat 7den beri hangi kodu denediysem olmadı işin kötüsü daha listviewdeki verileri bile aktaramıyor olmam.

buradaki refaz arkadaşımızı çok yorduğum için kendisini rahatsız etmek istemiyorum o yüzden çok deneme yaptım olmadı yine mecburen buraya geldim.
yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Dosya boyutu biraz büyük oldu sanırım eklediğim resimler nedeni ile o yüzden dosya.co ile paylaşım yapıyorum.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Merhaba.
Alttaki gibi textboxlara veri alabilirsiniz.
Click yerine bu daha iyi galiba.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
HTML:
C#:
Hocam çok teşekkür ederim bu kadar basit birşeyi saatlerdir bulamadım. lakin birde bu getirdiğim textleri güncelleme koduna ihtiyacım var benim bulup denediklerim yeni ürün ekler gibi ekliyor... bunun için F stünuna id kısmı ekledim bilginize.

Rica ederim.
Güncelleme kod altta ve Tr karakter olayına dikkat edin kodu kopyala yapıştır yapınca sayfa adına.
Ben ürün adını ekledim diğerlerini aynı yöntemle ekleyin.
Ayrıca ilgili yere sarıya boyadığım gibi ekleyin.

Screenshot 2023-03-19 194252.jpg

HTML:
C#:

Konu Sahibi
Rica ederim.
Güncelleme kod altta ve Tr karakter olayına dikkat edin kodu kopyala yapıştır yapınca sayfa adına.
Ben ürün adını ekledim diğerlerini aynı yöntemle ekleyin.
Ayrıca ilgili yere sarıya boyadığım gibi ekleyin.

Ekli dosyayı görüntüle 16247

HTML:
C#:
Hocam hata2 resminde gösterdiğiniz gibi ekledim lakin hata1 resmindeki gibi bir hata aldım bu seferde "On error resume next" koduyla hatayı aşmaya çalıştığımda hata3 resmindeki gibi liste boş geldi exceli yüklüyorum sizin için tekrar.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

:) estağfirullah abey.
Bu haftz öğlenciyim zaten fazla yardımcı olamam son defa yardımım dokunsun istedim.
Kolay gelsin.

Konu Sahibi
Son dosyayı ekleyin bir bakayım.Normalde bende sorun yoktu.
Ekledim hocam birde bu satır numarası güncellensinmi yerine kolon başlığı yani ürün adı , fiyat güncellensinmi diye sorabilirmi ?

Konu Sahibi
Hocam o zaman ilk ssatır değiştiriyor comboboxlar güncellemiyor 2 textbox ve 2 comboboxlarında güncellemesi lazım

Çözüm
Konu Sahibi
İnsanız sonuçta abey :)
Deneyin sonucu yazın çözüldü olarak kapatalım.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri