• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listview koşullu renklendirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Bluekaya

Yeni Üye
Aldığı beğeni
31
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhabalar hocalarım listview hakkında pek bir bilgim yok bende sizlerin bana öğrettikleri doğrultusunda kendimi geliştiriyorum yardımlarınız için teşekkür ederim.

Listviewde stok sayısı 0 a düşenleri kırmızı yapıyorum ama aynı zamanda eksiye düşen ( Örnek: -1 ) stoklarında kırmızı olmasını istiyorum kodlarım aşağıda teşekkür ederim.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Öncelikle ellerinize sağlık hocam ama maalesef olmadı kodlar kırmızı yakıyor eksik yada hatalı ayrıca -1 i örnek verdim -10 da olabilir -25 de olabilir stok ta - ibaresini görünce kırmızı olmalı sizin yazdığınız kodda "0" ve "-1" olunca kırmızı yanar

Merhabalar hocalarım listview hakkında pek bir bilgim yok bende sizlerin bana öğrettikleri doğrultusunda kendimi geliştiriyorum yardımlarınız için teşekkür ederim.

Listviewde stok sayısı 0 a düşenleri kırmızı yapıyorum ama aynı zamanda eksiye düşen ( Örnek: -1 ) stoklarında kırmızı olmasını istiyorum kodlarım aşağıda teşekkür ederim.

HTML:
C#:
Merhaba Kodların güncel hali

HTML:
C#:

Farkındaysanız hep bir üst satır renklenmiş.
İ+1 deki +1 i silip deneyin akşam bakarım bende.

Konu Sahibi
tamam sorunu çözdüm hocam

If (Sheets("ürünstok").Cells(i, 3).Value) <= "0" Then

bu şekilde tırnak işaretlerini ekleyerek.

Tamam abey.
Normalde tırnak işaretine gerek yok gibiydi ama çözülmüş sevindim :)

tamam sorunu çözdüm hocam

If (Sheets("ürünstok").Cells(i, 3).Value) <= "0" Then

bu şekilde tırnak işaretlerini ekleyerek.
Dosyayı indirip tırnaksız denedim bende renklendi abey.

HTML:
C#:

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri