• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü listView den seçilen satırı barkodlu yazdırılma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

okinava14

Yeni Üye
Aldığı beğeni
128
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
İsteğim şu şekilde:

Frm ArşivListeyi açıyoruz ve listeden dosya seçiyoruz. otomatikman güncelleme penceresi açılıyor.
işte bu noktada Antet Yazdır butonuna tıklayınca Excel sayfasında Antete aktarıp aynı zamanda antet sayfasını yazdırmasını istiyorum.
Bu yöntem fazla karışık olursada fikirlere açığım. ( Liste kısmından seçilen tek dosyayı antet sayfasına aktarması ve yazdır istediğinize emninmisiniz uyarısından sonra evet komutuna göre yazdırması. Aslında buda dikkat edilirse barkod olayımız var asıl konu o.

Biz taradığımız dosyaları arşivledikten sonra Klasörün ilk sayfası barkotlu antet ile tarama yapıldığını resmileştiriyoruz.
Yapılması gereken yol attaki sıralı resimlerde. Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı : 1
Şifre : 1

Çözüm
okinava14 Abey değişkenle form kapatma açtırma yapacaktım yapamadım.
Bunun yerine gifteki gibi lblFormHafizaTest adında label ekledim bunun durumuna göre işlem yapılıyor.Bunu gizleyebilirsiniz.
Ayrıca bir buton ekledim SON KAPATILAN FORM adında.Buna tıklarsanız son kapatılan form açılır tekrar.
Önceki yerine bence bunu kullanın derim.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Merhaba abey.

Siz ve bir üye üstad var adını unuttum ikinizin konuları nedense hep bana kalıyor :)

Resimdekileri izleyin ve kodları ekliyorum.
Bir form için yaptım gerisi sizde.
Birde with içine gerekli diğer kodları ekleyin C2 ve C10 için yaptım.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

1.jpg

2.jpg

Konu Sahibi
Resimdeki değişken hatası dedi ama ben anlayamadım. Bir test edermisin?
Sende sağlam çalıştıda bendemi hata oldu acaba?

Abey öğlene doğru denerim ben oraya bişey yapmadım.
Resimden gördüğüm kadarıyla case is = 7 burdaki = bunu silin.

Konu Sahibi
Teşekkürler denedim. olmadı değiştirdim olmadı. sildim olmadı artık yarın bakıcaz anlaşılan sağolasın ilgine.

Rica ederim.
Dediğiniz hata ordamı?
Kod nerde sarıya boyanıp hata veriyor?
Debug a basıp resim atın.

Son düzenleme:
Konu Sahibi
Denedim onuda bu defa hatayı başka yere veriyor neyse yarın saki kafayla deneyelim bence de.
case 7 yapınca bu defa da Hata3 deki hatayı verdi.

Her neyse abey case yazan yeri yeşil yapmamanız gerek.

Yolladığım dosyada frmm.hide burda hata vermiyordu.
Tarananlar formındaki listviewe çift tıklayın frmGenel kayıt form gelecek ordaki antent butonuna tıklayın hata olmaması gerek.Direkt frmGenelkayıt formunu açtıysanız ondan hata vermiştir
Öğlen bakarım.

okinava14 Abey değişkenle form kapatma açtırma yapacaktım yapamadım.
Bunun yerine gifteki gibi lblFormHafizaTest adında label ekledim bunun durumuna göre işlem yapılıyor.Bunu gizleyebilirsiniz.
Ayrıca bir buton ekledim SON KAPATILAN FORM adında.Buna tıklarsanız son kapatılan form açılır tekrar.
Önceki yerine bence bunu kullanın derim.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri