• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listview başlık adı ve genişlik ayarı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

okinava14

Yeni Üye
Aldığı beğeni
128
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Herkese hayırlı günler.
Sorunum Listview başlık adı ve genişlik ayarı sıkıntım var.
Kalıbı başka bir arkadaştan örnek aldım ve kendime göre düzenlemelerini yapıyorum ama. Üst başlıklar bi yerden sabitlenmiş bulamadım.
Hem nereden değiştiğini öğrenmek isterim hem de başka formlarda kullanmam gerekiyor.
Diğeri de sütun genişlik ayarları kodları ekledim ama demek ki hat var bir yerde.
Yardımlarınızı bekliyorum kıymetli hocalarımdan

Merhaba hocam.
Arkadaşınız resimdeki gibi yerden eklemiş ve sizin Pc Türkçe olduğı için başka yazabilir.
3 noktaya tıklayınca Listview özellikleri çıkması gerekçıkmazsa bir ayar yapmanız gerekecek çıkmazsa gif atabilirim.

1.png

Videoyu izleyin.
Sanıyorum önceden bu forumda birinede aynı olayı anlatmıştım bilmiyorum sizmiydiniz yada başkası.
Ekteki dosyayı arşivleyin aramak zorunda kalmazsınız.
Ocx olan dosya system32 klasore atılacak ve cmd ye sağ tıklayıp yönetici olarak açılıp txt dosyayındaki yazılan oraya kopyalanıp enter yapılacak.
Tabii bu anlattıklarım 32bit excel için 64bit zaten problem ama onada yapılıyor gibi ayrı klasöre atılıp.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Konu Sahibi
Refaz hocam müsaitseniz ve Win11 kullanıyorsanız uzak bağlantı ile bakabilirmisiniz yükleme hatası veriyor ve beceremedim.

Konu Sahibi
Yada kodlarda düzenleme yaparak yeni excelde bun sabitleme olayını halledebilirmiyiz. Ben kodlarda da yerini bulamadım çünki

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri