• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listboxta dosya isminde geçen tarihe göre sıralama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

himmgarip

Excel Dostu
Aldığı beğeni
884
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba,

Listboxa eklenen verilerde dosyanın adında tarih var. "08.10.2022 liste" gibi.

Listbox1 e dosya adına çift tıklayınca Listbox2 ye aktarıyor. Listbox2 karışık seçimlerde aşağıdaki resimdeki gibi karışık geliyor. Veri birleştirme yapmaya başlayınca listbox2 deki sıralamaya göre yaptığı için sayfalar ver veriler karışık geliyor. Burada dosya isminde geçen tarihe göre nasıl sıralama yaptırabilirim?

2. resimde olması gereken durum mevcut. Teşekkürler.

1665239671060.png

1665239688536.png

Konu Sahibi
Fonksiyon ile çözdüm. İhtiyaç duyabilecekler için paylaşıyorum. Teşekkür ederim.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

HTML:
Kod:

deneyiniz

Çözüm
çok hızlısınız maşallah

Yukarıdaki konu zaten sizinmiş ve 24.Mesajda çözülmüştü.Dosyanızda kullanmamışsınız ektekinide kullanmayacaksınız ama yinede önceki mesajda eklerim dediğim için ekledim abey :)Belki sonuçlar yanlış olduğu içinde kullanmamışsınızdır abey bilmiyorum.
Ayrıca Listbox1 ede alırken aynı yöntem kullanılabilinir.

ListBox2.AddItem ListBox1.Value bu kodun altına alttakini eklerseniz önceki mesajda yazdığım olur.

HTML:
C#:

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri