• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listboxda Seçtiğimiz Satırın Istediğimiz Textbox A Yazılmasını Sağlamak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Discreum

Yeni Üye
Aldığı beğeni
37
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
listbozdaki sadece 1. stundaki verilerin textbox a girmek istiyorum dosyada yazdığım gibi 1. hücredeki 1. textbox 2. hücredeki 2. textbox a tıkladığımızda

böyle bir işlem nerede kullanılabilir kestiremedim. Örneğiniz ekte

buda direkt textbox çift tıklama ile listeden bilgi alma

Çözüm
Konu Sahibi
Daha deniyemedim çocukla oyun oynuyorum uyusunda bakacam bu uygulamaları aklıma geldikçe yapnmaya çalışıp herhangi bişekilde lazim olursa diye ugrasıyorum eminimki biyerde daha neler neler aklımiza gelipte yapmaya çalışacağız 😄

Konu Sahibi
saolasın ilgilendiğin için bende biraz daha düzenleme yaptım şuan tıkladığımda hepsi geliyor şunu istiyorum 1. satıra tıklayınca sadece 1. textbox a veri gelsin 2. satıra tıklayınca 2. textbox a veri gelsin yani hangi satıra tıkladıysam o gözüksün biraz çok şey istiyorum sanırım :D herkeze iyi çalışmalar

tek tıklama text box için tek tıklama yok çift tıklama var onunda örneğini yapmıştım

Alternatif

TextBox1 = Adı , TextBox2 = Soyadı
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

TextBox1 =Satır1 , TextBox2 = Satır2
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri