• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listbox6 Ya Kapalı sayfa verileri gelme sorunu...

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hunkar50

Yeni Üye
Aldığı beğeni
57
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi

Out Of Memory hatası hatası gitti​

BuKezde listxbox1 den tıkladığımda Listbox6 ya veriler gelmiyor ..

Bi bakabilirseniz sevinirim !

Teşekkürler kolay gelsin

Out Of Memory hatası hatası gitti​

BuKezde listxbox1 den tıkladığımda Listbox6 ya veriler gelmiyor ..

Bi bakabilirseniz sevinirim !

Teşekkürler kolay gelsin
Çünkü kapalı excellerde veriler yok 17.satırdan itibaren dahada gelmezse kapalı excel adındaki Ş yerise S yazıp bir deneyin.

Çözüm
Konu Sahibi
Çünkü kapalı excellerde veriler yok 17.satırdan itibaren dahada gelmezse kapalı excel adındaki Ş yerise S yazıp bir deneyin.
Hocam Gülmeyin ama o verileri sıra no dan çekiyormuş .. bende aklımca müşteri sayfalarına edit yaptım sıra no koymadım :)

Akşama kadar ugraştım Rafez Hocam sn olursa daha kolay olurdu, demişti sıra no dan hata alıyor dedim SN yazınca geldi :-$

Birde sıra no olmaı kayıt silme ve güncelleme için olursa çok iyi olur demek istemişhim çünkü benzersiz sütun şart gibi.Değilse sıra no olayına gerek yok abey :)

Konu Sahibi
Birde sıra no olmaı kayıt silme ve güncelleme için olursa çok iyi olur demek istemişhim çünkü benzersiz sütun şart gibi.Değilse sıra no olayına gerek yok abey :)
Hocam şimdi bir soru hazırladım.
hazırlarken Beynim Yandı :)
Allah yardımcınız olsun :)

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri