• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü ListBox ve Veri Getirmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

bulentkars

Yeni Üye
Aldığı beğeni
104
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar Merhaba,

Ekteki Dosyamda örnek ile belirttim, Veri sayfasındaki E:E dolu satırları listboxa gelecek listede seçeceğim yere çift tıkladığımda veyahut entere bastığımda Talep sayfasında B18 Satırına yazmak istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler

Çözüm
Merhaba;
Yanlış hatırlamıyorsam Listbox'un böyle bir özelliği yok.
Ama farklı bir yöntemle (2. Listbox oluşturarak) veriler Listboxlara ayrıştırılabilir.
Deneyin.
İyi çalışmalar.
Konu Sahibi
Merhaba,

Entere Bastığımda işlem yapmıyor, mause tammadır. sadece enter işini yaparsak olacak. teşekkürler

Konu Sahibi
Muygun Bey,
Enter işini çözdüm. Teşekkürler, Kusura bakmayacaksınız aklıma yeni geldi olabilirse benim için güzel olacak.
Veri sayfasındaki metinlerin sonunda nokta varsa textboxta kırmızı görünecek.
metnin sonunda virgül varsa textboxta mavi görünmesini sağlayabilirsek çok güzel olacak. Şimdiden Teşekkürler
Dosyanın son hali ekte.

Merhaba;
Yanlış hatırlamıyorsam Listbox'un böyle bir özelliği yok.
Ama farklı bir yöntemle (2. Listbox oluşturarak) veriler Listboxlara ayrıştırılabilir.
Deneyin.
İyi çalışmalar.

Çözüm
Konu Sahibi
Muygun Bey,

Değişik bir çalışma bu da olabilir. Teşekkürler elinize emeğinize sağlık..

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri