• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listbox Seçimli İki Tarih Aralığına Göre Çoklu Rapor Revizesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

DataMaestro

Yeni Üye
Aldığı beğeni
96
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Merhabalar Değerli ExcelCozum.Com kullanıcıları,

Ekteki çalışadaki çözüm ExcelCozum.Com kullanıcılarından sn. Adnan tarafından sağlanmştı.
Kullanınca ortaya çıkan bir kaç isteğe göre revizeye ihtiyaç duymaktayım.

1-) REPORT ile başlayan sayfalara alınan verilere yeniden sıra numarası verilecek
2-) 2. Satır başlık olduğundan sabit kalmalıdır. Mevcut kod burayı silmektedir.
3-) Alınan veriler Giriş Tarihi sütununa göre büyükten-küçüğe saralı yazdırılmalıdır.

Gerekli açıklamayı ekteki örnek çalışmanın REPORT_CHECKIN isimli sayfasında yaptım.
Yukarıdaki koşulları sağlamak için mevcut kodu nasıl revize etmeliyim?
Benim için çok kıymetli olan yardımlarınızı rica ediyorum.

Saygılarımla,

Çözüm
Sayın Omerullah ;
A sütununa sıralı numara verme ve tarih sütununu eskiden yeniye sıralama konusunu hallettim.
Veri diğer sayfalardan sql sorgusu ile çekildiğinden ve benim de sql bilgim olmadığından içeriğin geliş şekline müdahale etmedim.
Ancak başlıkla ilgili herhangi bir kaydırma yada başka bir problem de görmedim. Kontrol ediniz. Eğer hata varsa bilgisi olan arkadaşlar devamını getireceklerdir. İyi geceler.
Sayın Omerullah ;
A sütununa sıralı numara verme ve tarih sütununu eskiden yeniye sıralama konusunu hallettim.
Veri diğer sayfalardan sql sorgusu ile çekildiğinden ve benim de sql bilgim olmadığından içeriğin geliş şekline müdahale etmedim.
Ancak başlıkla ilgili herhangi bir kaydırma yada başka bir problem de görmedim. Kontrol ediniz. Eğer hata varsa bilgisi olan arkadaşlar devamını getireceklerdir. İyi geceler.

Çözüm
örneğiniz ekte

Konu Sahibi
Sayın Ümit Bakacak ,

Ellerinize, emeğinize ve bilginize sağlık.
Kendimi size karşı hep müteşşekkir hissediyorum.
ALLAH sizden ve sevdiklerinizden razı olsun.
Hakkınızı helal ediniz lütfen.

Saygılarımla,

Rica ederim, iyi geceler.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri