• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü listbox da sıralama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

sqoist55

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba ben bir STK takibi için bir uygulama yazmaya çalışıyorum. Fakat listbox ve excel de sıralamayı azalana göre yapamıyorum. VBA şifresi 885500 yardımcı olur iseniz sevinirim birde acaba listbox u renklendirme gibi bir özellik var mı acaba. Şimdiden teşekkür ederim.

Sayfanıza filtre ekleyerek soruna çözüm buldum gibi.
vba şifresi ve excel gizlemeyi kaldırdım kendi dosyanızda ayarlarma yaparsınız
listbox rowsource koda ekledim fazla satırları listelemiyor

Deneyebilirmisiniz

Konu Sahibi
kusura bakmayın anca girebildim sisteme kusura bakmayın dosya için , kontrol edip dönüş sağlayacağım ellerinize sağlık

Konu Sahibi
hata alıyorum yada ben beceremedim dosyayı ekledim açılış kullanıcı adı AYAN şifre 885500 vba şifreside aynı
kalan süre ye göre en yakın giriş yapıldıktan sonra en üste ve sıralama ona göre olsun istiyorum size zahmet veriyorm ama şimdiden teşekkür ederim .renklendirme olayı olur mu bilmem cok araştırdım ama o konu ile ilgili pek bir bilgi bulamadım.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Arkadaşlar merhaba ben bir STK takibi için bir uygulama yazmaya çalışıyorum. Fakat listbox ve excel de sıralamayı azalana göre yapamıyorum. VBA şifresi 885500 yardımcı olur iseniz sevinirim birde acaba listbox u renklendirme gibi bir özellik var mı acaba. Şimdiden teşekkür ederim.
Deneyiniz

Konu Sahibi

Konu Sahibi
Çok güzel olmuş ellerine sağlık ama bir şey rıca edebiliriyim frame yi userform1 i genişletip sağ tafafa yerleştire bilirmiyiz acaba kodlarda sıkıntı olur mu acaba tek sayfa gibi

Çok güzel olmuş ellerine sağlık ama bir şey rıca edebiliriyim frame yi userform1 i genişletip sağ tafafa yerleştire bilirmiyiz acaba kodlarda sıkıntı olur mu acaba tek sayfa gibi
Deneyiniz.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri