• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listbox click olayının çalışmaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan askan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntülenme 910
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

askan

Destek Ekibi
Aldığı beğeni
2,530
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
ekte yeralan Multipage/Duruma göre listele kısmında click olayı ile SSH_Bilgi userformu açılıyor. SSH bilgi userformu kapatıldıktan sonra Duruma Göre Listele sayfassında Durumlist(Listbox) ta click olayı çalışmıyor.
Konu ile ilgili yardımınızı rica ediyorum.
Giriş şifre :5353
VBA şifre:123456

Merhaba abey.
Aslında çalışıyor ama Listboxtta nedense göstermiyor.Zamanım olmadığı için tam uğraşamadım ama akşam uğraşırım.

askan hocam bazen click olayında hata verebiliyor koddaki kaçıncıdan dolayı ve mouseup olayına yazdım.
Listboxtta görükmeme sebebi bence userformu hide yapıldığı için.
Unload yaptırdım ve bir module kapatilsinmi diye değişken ekledim.
inceleyebilrsiniz ve eğer hide olarakta yapabilirsem eklerim ama nedense olmuyor garip olan arr içine veri aldığı halde.

Konu Sahibi
Refaz hocam eline sağlık. SSH bilgi kapatılınca Duruma göre listele sayfası geri gelmezmi ? Direk ana sayfaya geçiyor

Son düzenleme:
Rica ederim userform activatedeki Me.MultiPage1.Value = 2 burdaki 2 yerine 0 yapın gelir.
Yada biraz daha bakayım olmazsa.

Yada form ilk açılışında anasayfa açılacaksa ve sonra dediğiniz olacaksa ekteki gibi olur.

Çözüm
Konu Sahibi
Refaz hocam Allah senden razı olsun bi yükten kurtulmuş olduk

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri