• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Listbox 10 kolon sayısını arttıramamak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ahmetkostek

Yeni Üye
Aldığı beğeni
19
Excel V
Office 2013 EN
Konu Sahibi
Merhaba ,

Aşağıdaki kodlarla envarter_takip sayfasından kolonları çekiyorum ancak en alttaki 11. kolonu çekemiyorum başka kodlarla çekebildim ancak bu kod combobox a arattırma yaptırdığı için bu formatı değiştirmeden yapmak istiyorum renklerdirdiğim kolon gelmiyor. Ben 18 toplam kolon getirmek istiyorum

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
örnek çalışanız olmadığı için yazdığınız kod üzerinden düzenleme yaptım
HTML:
Kod:
kodda k sütununa yani 10. sütuna kadar ilerlemiştiniz o nedenle stn'yi 10da sonlandırdım ilgili...
Dizi oluşturup, listboxa diziden aktarmayi dener misiniz?

Konu Sahibi
Dizi oluşturup, listboxa diziden aktarmayi dener misiniz?
Hocam dizi olayı nasıl araştırırken görmüştüm ama çok anlamadım açıkcası

Merhaba

Yanlış hatırlamıyorsam Listbox 10 sütundan fazlasını kabul etmemektedir. halily hocamızın dediği gibi dizi oluşturabilir ya da Rowsource özelliğini deneyebilirsiniz.

Hocam dizi olayı nasıl araştırırken görmüştüm ama çok anlamadım açıkcası

Örnek dosya paylaşırsanız yardımcı olalım

örnek çalışanız olmadığı için yazdığınız kod üzerinden düzenleme yaptım
HTML:
Kod:
kodda k sütununa yani 10. sütuna kadar ilerlemiştiniz o nedenle stn'yi 10da sonlandırdım ilgili harf hangi sütuna kadarsa orası öyle düzenlenmeli. diğer ayarlamaları sütun sayısı ve genişlikleri siz belirlersiniz

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri