• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Kütüphane Talep Listesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ab173

Yeni Üye
Aldığı beğeni
20
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
kendi kütüphanemizle ilgili bir çalışma istiyorum. eklerde belirttim ihtiyacım olanı, şimdiden teşekkürler

Konu Sahibi
bir şeyi unuttum ekte sonuç sayfası koğuş kısmı veri girdikten sonra yazdırmadan evvel koğuş değişiklikleri olabileceği için sayfa2 ye entegre olsun oraya o yeni listeyi atınca değişiklik varsa oto güncellesin ya da bunu bir butona entegre olsun eğer yazdır butonuna basınca önce kontrol sonra yazdır aktif oluyorsa daha güzel olur

dener misiniz

Konu Sahibi
azraep şuan olmuş gibi duruyor yarın işte daha detaylı bakarım. sayfa sonuç sayfasındaki "temizle" kısmı buna yeni sütun eklediğimiz için g sütununa kadar temizliyor onu düzeltirseniz diğer yerler olmuşsa (elimde demirbaştaki kitap listesi yok tam kontrol edemiyorum) hazır demektir

Konu Sahibi
azraep temizle kısmı G sütunu da dahil edilmesi lazım daha önceki örnekte orası olmadığı için şimdi ihtiyaç oldu (seçilecek sütundaki değişikliği nereden yapıldığını yazarsanız lazım olduğunda ben yaparım tekrar konu açmayayım onun için)
örnek için bir kaç giriş yaptım sıkıntı yok koğuşa göre sıralamak istedim resimdeki uyarıyı verdi koğuşa göre sıralamamız lazım en son bu üç girişten başka yoktu ve diğer hücrelerde birleştirme vs işlemi de yoktu
bir de koğuş değişikliğinde güncel koğuş verisine göre sonuç sayfasını nasıl güncelleyebiliriz güncel tasnifi atsam günceller mi?

Modules > Kullan > Temiz içindeki aşağıdaki satırı 6 yerine 7 yaparsanız temizler
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Sırala için birleştirilmiş hücrelerde ( A - B - C ) sorunlu oluyor. bunu bende çözemedim

Koğuş değişkliğini anlamadım. Listeyi yaparken seçilen koğuş ne zaman değişiyor.
listeden yapmadan önce yaptığınız koğuş değişikliği otomatik seçiyor
ne yapmak istediğiniz tam anlamadım cevap veremedim

Konu Sahibi
koğuş değişikliğinin rutin zamanı yok açıkçası günlük değişiklikler olabiliyor. bazen koğuş tamamıyla boşaltılır bazen bir kaç kişi vs biz 15'er günde bir dağıtım yapıyoruz yani bugün x koğuşunda olan 2 hafta sonra y koğuşunda olabiliyor
benim başka bir çalışma kitabımda kullandığım bir makro var orda koğuşu kısmını çağaran kısmı ben bilmiyorum onu ayırıp bir tuşa atarsak benim işimi görür aynı anda hem koğuşu geliyor hem yasaklı yayın kontrolü yapıyor

HTML:
AppleScript:

HTML:
AppleScript:

Sayfa 2 deki koğuş bilgilerine göre kontrol yapıyor.
Kontrol eder misiniz

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri