• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Kur'an-ı Kerim Cüz Hatim Takip Çizelgesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Excelismail

Gold Üye
Aldığı beğeni
60
Excel V
Office 365 TR
Gold Bitiş
21 Aralık 2026
Konu Sahibi
Merhabalar.

Dosya kısmına eklediğim Excel çalışma sayfasında şu an otuz kişi var. Sayı arta bilir. Oluşturulan ad ve soy isimler çevrim içi bir web sitesinde oluşturulmuştur.

Tüm kişilere cüz verilecektir. Yüce kitabımız Kur’an- ı Kerim 30 cüz. Örneğin, Utku Evran 9. Cüz verilecek. Dokuzuncu cüz okuması bitince başak cüz verilecek. Bir kişi kaç cüz okudu, okumadı excel çalışma sayfasında görünecek. Tüm kişilere yeni cüz dağıtılırken, kaç cüz alındı kaç cüz kaldı bunu grafikli tablo şeklinde yapabilir misiniz?

Ad soy adı yazdım ama o kısım boşta olabilir. Oraya bir isim soy adı yazınca 10 cüz alındı 20. Cüz kaldı gibi görüntü verebilir mi?

Yıllar, aylar, haftalar ve ad soya kısmı açılır menüde olabilir. Tablo tasarımı sizin tasarımınızda olabilir.

bana ait değil denemisiniz

Konu Sahibi
arzuhalci destek için teşekkürler. Hatim çizelgesi istediğime yakın. Fakat, Yıllar, aylar, haftalar ve ad soya kısmı açılır menüde olabilir mi?
Bana ait değil bunun üzerinde değişikliği yapabilirmisiniz?

Bana ait değildir. Ömer Faruk hocamızın desteği ile hazırlanmıştır.Rabbim kendilerinden razı olsun.

Çözüm
Konu Sahibi
arzuhalci ve Ömer Faruk hocama ( Mikdad ) çok teşekürler. Olabileceğin en güzeli olmuş. Tekrardan çok çok teşekkürler.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri