• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Kritere Göre Filtreleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

AHMET4615

Gold Üye
Aldığı beğeni
123
Excel V
Office 365 TR
Gold Bitiş
12 Nisan 2026
Konu Sahibi
Merhabalar Arkadaşlar Data Sayfasındaki Verileri

Özet Sayfasındaki K2 İle L2 Hücresindeki Tarihlere Göre Ayrıca P1 İle P2 Hücresindeki Değerlere Göre Makro Kodları Kullanarak Filtreleme Yapılıyor.

Filtrelemeyi 365 Versiyonlarında Kullanılan Formül İle Yapılmasını İstiyorum Selamlar

Konu Sahibi
Rica ederim,denemelerimde çalışmıştı.
Başlıklar değişken olacaksa sınra bakabilirim ama söz veremem yapabileceğime formülden fazla anlamıyorum.

AHMET4615
P2 hücresindeki verinin KISMİ olduğunu belirtin . MARMARA yı aramak ile MA aramak aynı değil excel için. Bunu da belirtin.

Konu Sahibi
Merhabalar Arkadaşlar Data Sayfasındaki Verileri
Özet Sayfasındaki K2 İle L2 Hücresindeki Tarihlere Göre Ayrıca P1 İle P2 Hücresindeki Değerlere Göre Makro Kodları Kullanarak Filtreleme Yapılıyor.
Filtrelemeyi 365 Versiyonlarında Kullanılan Formül İle Yapılmasını İstiyorum Selamlar
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Linkteki video da ki makro kodları ile yapılmış olup
P2 hücresindeki verinin KISMİ olup belirtin . MARMARA yı aramak ile MA aramak aynı değil excel için.

Konu Sahibi
AHMET4615
P2 hücresindeki verinin KISMİ olduğunu belirtin . MARMARA yı aramak ile MA aramak aynı değil excel için. Bunu da belirtin.
İlginize teşekkür ederim hocam sorumu anladınız
P2hücresindeki verinin KISMİ olduğunu belirtin . MARMARA yı aramak ile MA aramak aynı değil excel için.
Soru mu çözmek için yardımcı olur musunuz selamlar
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Video daki linke göre
İyi günler dilerim

Diğer forum sitesinde tüm yanıtlar verilmiş. Bunu da kapatın bence.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri