• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü kredi taksit takip

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Miraga

Destek Ekibi
Aldığı beğeni
931
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhabalar
Çözüldü - Şartlı Sütün Gizleme önceden çözüme ulaştırmıştık (sonrasında ilaveler yapıldı son hali ektedir) ama karşılaştığım sorunu izzah edeyim

Çlışma mantığını kısa anlatayım
veri girişi sayfasına tüm verileri giriliyor ( G sütunu taksit tarihi / / H Taksit Tutarı / / B1 Hücresinde ise bugünün tarihi yazıyor / / I sütununda ise vadesi geçen taksitler sıfır yazıyor kalan taksitleri gösteriyor

icmal sayfasında G sutunuda Kalan borçların listesini çıkarıyor ancak F sutununa kontrol amaclı manuel toplama yaptırdığımda toplamların bazılarında hatalı olduğu gözüküyor (bazılarında sadece küsürat farkı )

toplam hatasını nasıl düzeltebiliriz acaba

Çözüm
Hocam tekrar dener misiniz? Hata var mı ?
İlk gönderdiğiniz dosyada küsarat ve rakamlar eşit idi. Hesaplamayı ona göre yaptırmıştım. Bu gönderdiğiniz dosyada onları gördüm. Kontrol edip geri dönüş yapınız.
Hocam tekrar dener misiniz? Hata var mı ?
İlk gönderdiğiniz dosyada küsarat ve rakamlar eşit idi. Hesaplamayı ona göre yaptırmıştım. Bu gönderdiğiniz dosyada onları gördüm. Kontrol edip geri dönüş yapınız.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri