• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Koşullu Renklendirme ama Başka Sayfada

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Ersin Tunca

Yeni Üye
Aldığı beğeni
86
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Sy. Hocalarım ;

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Ben Sayfa4 G4:G162 Aralığında seçtiğim hücreyi renklendirme yapabiliyorum. ama benim istediğim burada seçtiğim hücreyi Sayfa2 de c5 :C163 Hücreleri arasında Yazan plaka ile aynı ise o satırı 1. sütundan 46. Sütuna kadar Sarı renk ile renklendirmesi.

Burada ki amaç Sayfa4 de seçtiğim Plakayı Sayfa2 de Ayrıntısı var orada arama için zaman kaybı yaşanmaması hemen bulunması.

Teşekkür ederim.

Not : Sayfa2 de aşağıda ki kod ile seçtiğim plakayı renklendirme yapabiliyorum ama manuel oluyor.

HTML:
C#:

Sy. Hocalarım ;

HTML:
C#:

Ben Sayfa4 G4:G162 Aralığında seçtiğim hücreyi renklendirme yapabiliyorum. ama benim istediğim burada seçtiğim hücreyi Sayfa2 de c5 :C163 Hücreleri arasında Yazan plaka ile aynı ise o satırı 1. sütundan 46. Sütuna kadar Sarı renk ile renklendirmesi.

Burada ki amaç Sayfa4 de seçtiğim Plakayı Sayfa2 de Ayrıntısı var orada arama için zaman kaybı yaşanmaması hemen bulunması.

Teşekkür ederim.

Not : Sayfa2 de aşağıda ki kod ile seçtiğim plakayı renklendirme yapabiliyorum ama manuel oluyor.

HTML:
C#:
Syn Ersin Tunca,
Örnek dosya eklerseniz sorununuz ile ilgilenecek birileri çıkacaktır, yalnızca kod yazmış olmanız, bu konuyla ilgilenecek arkadaşın, öncelikle sorunuza denk bir örnek dosya oluşturması ve bu örnek dosyada deneme yapması anlamına gelecektir. Bununla beraber sizin sayfa formatlarınız, sayfa adlarınız, sütun değerleriniz vesaire bilinemediğinden spontane oluşturulacak dosya, sizin tarafınızdan kusurlu bulunacak ve şurası şöyle olsa, burası böyle olsa diye gereksiz uzayacaktır.

Bu durumda da kimse zaman ayırıp bu konuyla ilgilenmeyi tercih etmeyecektir diye düşünüyorum.
Ben şahsen bu şekilde düşündüm.
İyi günler.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri