Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tabiki dosyayı yükledim. Tam olarak yapmak istediğim örnek 253.001.0010 stok kodunun karşısındaki birim fiyatı 285 tl olması gerekiyor.285 tl altında yada üstünde bir rakam geldiğinde kırmızı 285 tl gelirse yeşil olmasını istiyorum.@Dorukhan forum sitemize hoş geldiniz.
Sorunuzu resim yerine kişisel bilgilerinizin yer almadığı örnek bir belge ile iletebilirseniz, daha sağlıklı çözümler sunulabilir.
Teşekkür ederim
Merhabalar Teşekkür ederim.Sorun tam olarak bu değil bir stok kodu var 153.001.0010 bunun karşılığındaki fiyat anlaşmaya göre 285 tl olması lazım firma bunu 285 TL fiyatlandırdığı zaman yeşil 285 üzeri veya altı olduğu zaman kırmızı olsun istiyorum. buradaki temel ölçü stok kartına bağlı karşısındaki fiyat olmalı bunu nasıl yapabiliriz.Teşekkürler.Koşullu biçimlendirme ve VBA ile yapılmış örnek ektedir.
Merhabalar Teşekkür ederim.Sorun tam olarak bu değil bir stok kodu var 153.001.0010 bunun karşılığındaki fiyat anlaşmaya göre 285 tl olması lazım firma bunu 285 TL fiyatlandırdığı zaman yeşil 285 üzeri veya altı olduğu zaman kırmızı olsun istiyorum. buradaki temel ölçü stok kartına bağlı karşısındaki fiyat olmalı bunu nasıl yapabiliriz.Teşekkürler.