• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Koşula göre verileri listeleme

Kokorecci

Yeni Üye
Aktivite

0%

Aldığı beğeni
70
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Windows 10 Google Chrome 150
örnek m2 n2 isimler var ve u2 de (alt) ve (üst) metin olarak olabiliyor
(M) (N) (U)
1 ahmet veli üst
2 veli ahmet üst
3 ahmet veli alt
4 ahmet veli üst
5 veli ahmet üst
6 ahmet veli alt
Vereceğiniz formülü dosyamda ılgılı karşısıana gelen yerı yapıstırıp ve daha sonra diyelimki verdıgınız formulu z sutuna yapsıtırdım buradakı formul şunları listeleyecek ama m ve n dekı sımlerı biirleştirmeyecek tek görürünür hale getirecek artık her turlu ısım olabılır ben örnek yazdım verdıgınız formulde manuel ıle fılıtre dusmesını actıgımda
ahmet
veli
usen
şu
bu
gibi isimlerden birini sectğimde o ısımlerı sectgımde artık ne ıse o x ısmı sectıgımde hem m sutunda ise hem ne sütununda ise onu komple listeleyecek umarım anlatabılmısımdır ha aynı isim örnek m sutunda alt m sutunda üst de olabılır bunu lsıteleyecek n sutundada olabılır bu isim ve alt ve üst de olabilir verdıgınız formulde neyı secersem listeleyecek yanı aradıgımız ısım sadece alt yada üst aramayacak bir ismi sectiğimde alt ve üst olanları komple getırecek

Windows 10 Opera 132
Merhaba Kokorecci, sorunun daha kolay anlaşılması için küçük bir örnek dosya paylaşabilirsen çok iyi olur. Böylece herkes daha rahat yardımcı olabilir.

Geri