• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Koşula bağlı satır silme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

martineden-30

Yeni Üye
Aldığı beğeni
5
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar
Aşağıdaki kodla koşula uyan satırları silmek istiyorum.
Ekders ve Puantaj2 adında sayfalarım var. Ekders Sayfasında Butona basıldığında, veriler Puantaj2 sayfasına aktarılıyor.
Ekders Sayfasının "B" sütununda "YANLIŞ" yazılan isimlerin aktarılmasını engellemem gerekiyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

yaptığınız örneği ekleyebilirmisin

Sayın Martineden-30 sıkıntı sizin biçimlendirme kodlarınızdan kaynaklanıyor.
Siz veriyi almadan biçimlendirme kodlarını yazmışsınız. Bu da kodlardaki son satır
referanslarını bozuyor. Aşağıdaki kodları bir modüle olduğu gibi yapıştırıp çalıştırın.
Ne satır boşluğu var ne şu ne bu. Önce veri sonra biçimlendirme. Eğer buraya kadar
hemfikirsek biçimlendirme kodları revize edilebilir.
HTML:
Kod:

nihayet:)

Çözüm
Konu Sahibi
Sayın Martineden-30 sıkıntı sizin biçimlendirme kodlarınızdan kaynaklanıyor.
Siz veriyi almadan biçimlendirme kodlarını yazmışsınız. Bu da kodlardaki son satır
referanslarını bozuyor. Aşağıdaki kodları bir modüle olduğu gibi yapıştırıp çalıştırın.
Ne satır boşluğu var ne şu ne bu. Önce veri sonra biçimlendirme. Eğer buraya kadar
hemfikirsek biçimlendirme kodları revize edilebilir.
HTML:
Kod:

Sayın excelcan hocam emeğiniz için çok teşekkür ediyorum. Sayın Adnan hocamın örneği çok iyi çalışıyor. Tekrar teşekkür ediyorum değerli hocam​

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri