• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Konulara göre toplam alma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

talip21

Gold Üye
Aldığı beğeni
198
Excel V
Office 2019 TR
Gold Bitiş
12 Kasım 2025
Konu Sahibi
Hayırlı günler sayın hocalarım.
Ekli dosyamda F3 hücresine B sütununda yazılı tarihe göre toplam, G3 hücresine C sütununda yazılı başlıklara göre toplam, H3 hücresine genel toplamı alabilirmiyiz. Yardımlarınızı bekliyorum.

Özet tablolu çözüm. soruda hangi tarih , hangi tür belirtilmediği için genelleme yaptm.

Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.

Konu Sahibi
Sayın hocalarım dosyamda küçük bir değikşiliğe gittim G3 hücresinde ayı seçtiğimde B sütununda bulunan ilgili aya göre H hücresine aylık toplam gelecek.

Konu Sahibi
Hayırlı akşamlar hocam.
Aylar seçildiğinde B sütununda bulunan o aya ait tarihten itibaren filtreleme olabilir mi. Örneğin Ocak ayını seçtiğimizde Ocak ayına ait tarihler tek görünsün.

Böyle mi ?

Konu Sahibi
Hocam hayırlı sabahlar
Hocam örneğin Ocak ayını seçtiğimde B sütununda bulunan ocak ayına ait tarihler ve diğer bilgilerin görünmesini istiyorum. Resimde olduğu gibi yardımcı olursanız çok memnun olurum

Hocam hayırlı sabahlar
Hocam örneğin Ocak ayını seçtiğimde B sütununda bulunan ocak ayına ait tarihler ve diğer bilgilerin görünmesini istiyorum. Resimde olduğu gibi yardımcı olursanız çok memnun olurum
Deneyiniz;

Konu Sahibi
Sayın talip21
Makrolu isterseniz ektedir.
Hocam hayırlı akşamlar.
Hocam konuyu anlatmaya çalıştığım şekilde düzenlemişsiniz teşekkür ederim.
Hocam Yalnız yıl sorunu var Aralık ayı seçtiğimde 2025 yılına ait veri var bu 2025 yılını seçtiğimde gelmesi gerekiyor.
I2 den yıl seçtiğimde ay seçtiğim de o yıla ait verilerin gelmesi gerekiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Konu Sahibi
Hocam tümü dendiğinde tüm yılların görünmesi mümkün mü acaba.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri