• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İstek Konu Dışı Bölümünün Açılması

mavisiyah01

Yeni Üye
Aldığı beğeni
23
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar. Konu dışı bölümünün açılmasının forum için güzel olacağı kanaatindeyim. Hem tanışma kaynaşma, hem de diğer problemlerimizi yazıp çözüm bekleyebiliriz.

Teşekkür ederim.

Konu Sahibi
Merhaba,

Öncelikle Hayırlı Ramazanlar...

Bahsetmiş olduğunuz bölümler mevcut zaten https://excelcozum.com/#uyelere-ozel.40 kategori altında ilişkilendirilebilir.

İyi Forumlar.
Konu Dışı Bölümünün Açılmasını Talep Ettim

Forumda çok değerli üyelerimiz var ve onların bilgileri sayesinde büyük bir öğrenme fırsatımız oluyor. Hepinize çok teşekkür ederim. Ancak, Konu Dışı bölümü ile ilgili bir talebim olacak. Bu bölüm, Excel ile doğrudan ilgisi olmayan ama yine de paylaşılarak çözüme kavuşturulabilecek diğer sorunlarımızı ve sohbetlerimizi paylaşabileceğimiz bir alan olarak düşünülebilir.

Örneğin, bilgisayarımda yaşadığım donanımsal sorunlar, klavye ya da fareyle ilgili problemler, başka yazılımlar hakkındaki sorular ya da Powerbank'in şarj olmaması gibi sorunları bu bölümde rahatça sorabilirdim. Bu tip sorunlar için bir bölüm bulamadığımda, sorunlarımı paylaşmak ve yardım almak konusunda zorlanıyorum.

Bence, böyle bir Konu Dışı bölümünün açılması, hem üyeler arasında daha fazla etkileşim sağlar hem de birbirimize daha geniş bir yelpazede yardımcı olma imkanı tanır.

Teşekkürler!

Merhabalar
Donanım sorularının da olması çeşitlilik açısından belki güzel olur üye sayısınında artışınıda katkı sağlaya bilir ancak isminden de anlaşılacağı üzere Excel ağırlıklı ve Office uygulamalarına çözüm arayan bir forum içerisinde çok bir karşılık göreceğini sanmıyorum

Geri