İmsaka Kalan İmsak Saati
  • DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Kodlu Stok Giriş-Çıkışı

Konu sahibi son olarak 11 saat önce görüldü

İSO1970

Yeni Üye
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Windows 10 Google Chrome 145
Arkadaşlar istediğim çözümü dosyanın içinde açıkladım.

Ekli dosyalar

Sizin orijinal dosyanız da aynı uyarıyı veriyor. STOK LİSTESİ sayfası, I sütunundaki formüller kendi hücrelerinin boş olup olmadığı test ediyor.
Eğer aynı satırdaki H sütundaki hücrede KRİTİK varsa, günün tarihinin yazılmasını istiyorsanız.
I4 hücresine =EĞER(H4="KRİTİK";BUGÜN();"") yazın, aşağı doğru kopyalayın.

Son düzenleme:
Konu Sahibi
Sizin orijinal dosyanız da aynı uyarıyı veriyor. STOK LİSTESİ sayfası, I sütunundaki formüller kendi hücrelerinin boş olup olmadığı test ediyor.
Eğer aynı satırdaki H sütundaki hücrede KRİTİK varsa, günün tarihinin yazılmasını istiyorsanız.
Teşekkür ederim.

Konu Sahibi
Seçenekler/formüller kısmından yinelemeyi etkinleştirdim sorun çözüldü.Ama istediğim toplu STOK ÇIKIŞI bende çalışmadı nedendir ki?

Konu Sahibi
7. mesajdaki dosyayı yeniledim.
ALPİ hocam çıkış işlemi tamam elinize sağlık.Ama STOK HAREKET LİSTESİ'nde STOK CİNSİ'ndeki hücreyi manuel olarak silince GİRİŞ-ÇIKIŞ (J-K sütunları )miktarı da siliniyordu.O özellik kaybolmuş.İkincisi STOK LİSTESİ'ndeki bakiye (F) sütunu bakiyesi varsa,ya da bakiyesi kadar düşsün,yok ise eksiye (-) düşmesin istiyoruz.
Hatırlar mısınız bu listeyi de geçen yıl siz düzenlemiştiniz.Çok işime yaradı çok teşekkür ederim.

Windows 10 Opera 127
Evet hatırladım.

Diğer isteklerinizi de dosyaya ekledim. 7. mesajdaki dosyayı güncelledim.
Ben birkaç test yaptım ama siz detaylı kontrol ediniz.

Geri