• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Kod isteğime göre çalışsın.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Aldığı beğeni
20
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar; aşağıdaki kod ile isteğimi yapıyorum.
HTML:
C++:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Benim isteğim şu ek yapmak istiyorum.

Berra = MsgBox("LİSTEYE GÖNDERMEDEN ÖNCE YAZICIDAN ÇIKTI ALDIN MI?...?", vbYesNo, "DİKKAT") If Berra = vbNo Then Exit Sub

Bu satırdan sonra EVET dediğimde sorun yok kod görevini yapıyor.
HAYIR deyince isteğim şöyle olacak, Mesaj "YAZDIRMAK İSTİYOR MUSUNUZ?" Evet yada Tamam diyerek aktif sayfayı yazdırmak istiyorum yazdırıldıktan sonra tekrar yukarıdaki kod çalışsın işlevini yapsın.

Herkese Teşekkür ederim. Kolay gelsin.

HTML:
Kod:
satırını aşağıdaki gibi değiştirin.
HTML:
Kod:

Çözüm
Konu Sahibi
Sayın Hocam İCMAL kapalı dosyanın sayfası ben ise Aktif sayfanın yani çalıştığım sayfayı yazdırmak için demiştim. Bunu bu şekilde düzelttim oldu.

If Berra = vbNo Then
If MsgBox("Yazdırmak istiyor musunuz?", vbQuestion + vbYesNo, "YAZDIRMA ONAYI") = vbYes Then
ActiveSheet.PrintOut Copies:=1
Else
Exit Sub
End If
End If

Burada sadece şunu da istiyorum. Öyle bir şey olabilir mi?
Yazdırmak istiyor musunuz? mesajında Evet deyince hem yazıyor hemde kapalı dosyaya kayıt yapıyor, burada aynı mesaja hayır deyince yazmadan yani yazıcıdan çıktı almadan kapalı dosyaya kayıt nasıl yaptırılır. Teşekkürler.

aşağıdaki 2 satırı silin.
HTML:
Kod:

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri