• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Klasördeki Dosyaları Yazdırma Hk.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

murat_8181

Excel Dostu
Aldığı beğeni
237
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Değerli arkadaşlar paylamış olduğum çalışma ile çalışma kitabımın "A" sütununa yazdığım dosya isimlerini BELGELER klasörünün içinde bulup çıktılarını yazıcıdan alıyorum. Bu makroya ek olarak yazdırmadan önce kopya sayısını sorup yazdığım kopya sayısına göre nasıl çıktı alabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Bu şekilde bir deneyin

Konu Sahibi
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Bu şekilde bir deneyin
Sayın askan geri dönüş için teşekkürler. A sütununa örneğin 8 adet dosya ismi yazdım ve yazdır dedim. Kopya sayısını istedi,kopya sayısını yazdım ve tamam dedim. İlk dosyayı yazdırdıktan sonra tekrar kopya sayısını soruyor. Bunu ilk yazdır dediğimde kopya sayısını sorup bir daha sormayacak şekilde nasıl revize edebiliriz.

adet = Application.InputBox("Kopya adedi giriniz!", "KOPYA ADEDİ", , , , , , 1) bunu on error resume Next ten sonraya alın

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri