• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Kişi sayılarını bulma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

yyhy

Yeni Üye
Aldığı beğeni
141
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Kişi sayılarını bulabilir miyiz?

Buluruz :D

Dosyanızı paylaşın kimi bulmak istiyorsanız arschimet hocam bulsun :)

Dosya yüklemede hata oldu sonradan düzenleme suretiyle ekledim. Mobil internete bağlanıyorum. Özür dilerim. Dosya sonradan eklendi sayın @arschimet bey
Rica ederim sayın yyhy,
mazur görün lütfen, ara sıra neşelenmek de gerekir değil mi? Hepimiz bir aileyiz

Dosyanız ektedir

Çözüm
Konu Sahibi
Sayın @arschimet bey sonucu bulmak için kullandığınız formül veya yöntem nedir?
Sayfaya veri girişi devam edeceğinden tablonun dinamik olarak değişmesini istiyorum.

Sayın @arschimet bey sonucu bulmak için kullandığınız formül veya yöntem nedir?
Sayfaya veri girişi devam edeceğinden tablonun dinamik olarak değişmesini istiyorum.
vba kodları ile düzenlendi,
ana sayfanıza bir buton ekledim, veri sayfanızda aşağı doğru veriler uzasa bile butona bastığınızda kişi sayıları ilgili yerlere gelecektir.

Sorunuza burada da cevap vereyim.
Alternatif olsun.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Merhabalar; formüllü çözüm olarak bu da farklı dizi alternatifiniz olsun.

HTML:
CSS:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Merhabalar; formüllü çözüm olarak bu da farklı dizi alternatifiniz olsun.

=TOPLA.ÇARPIM(EĞERHATA(1/ÇOKEĞERSAY(Veri!$E$4:$E$2000;Veri!$E$4:$E$2000;Veri!$H$4:$H$2000;D6);""))
Bu formülü daha hızlı çalışır ancak hata ürete bilir. Sonuçların kontrol edilmesi gerekir.

Teşekkürler.Pek hata almadım ama yine de dediğiniz gibi soru sahibi tüm sonuçları inceleyip değerlendirse daha iyi olur

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri