• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü kayıt işleminden sonra belli bir kurala göre başka sayfaya taşıma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sqoist

Yeni Üye
Aldığı beğeni
5
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
İyi geceler arkadaşlar ,

Çalışma sayfamda uygunsuzluk sayfasında eklediğim uygunsuzluğu alan sütün daki sayfaya da aynı şekil kopyalanmasını istiyorum .Birde Malzemenin ID yazınca ıd listesinden userforma hem kodu hem adı gelsin istiyorum yardımcı olabilir misiniz acaba

Yusuf
şifre 885500
Şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin iyi çalışmalar.

Kayituy userformundaki kaydet butonunun
kodlarını aşağıdaki gibi değiştirin.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
HTML:
Kod:
excel sayfasında kopyalama işini bu kod yaptı ama ıd karşısına malzeme ismi ve kodu getirme içinde bir yardımcı olabilirmisin

Konu Sahibi
HTML:
Kod:
Kardeşim oldu dedim ama tesadüfen ben de 17 seçmişim hep 17 sayfaya yazıyır alan adına göre sayfa atamıyor. Yada ben anlatamadım sanırım kayıt formunu doldurken sectiğim alan adına göre hem uygunsuzluk sayfasında hemde sadece hangi alanı seçtiysem o alanda yazmasını istiyrum şimdiden teşekkür ederim.

Deneyiniz.
HTML:
Kod:

Çözüm
Konu Sahibi
Kardeşlerim bu çalışma işime yaradı çok teşekkür ederim . Bu çalışma ile ilgili ileride yine yardımlarınızı isteyeceğim. Kolay gelsin iyi çalışmalar.

Geri