• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Kaydetmede Yavaşlama Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

hilmierdinc

Yeni Üye
Aldığı beğeni
5
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
BENİM BU DOSYAM KAYDEDERKEN 16 DAKİKADA KAYDEDİYOR DAHA HIZLI ÇÖZÜM ÜRETEBİLECEK VARMI AYRICA DİĞER EXCELLERİN ÇALIŞMASINI ENGELLİYOR( DOSYA KAÇ ADET SİPARİŞ GELMİŞSE O ADETE GÖRE SERİ NUMARASI OLUŞTURUYOR)

Çözüm
Formülleri değere çevirin önce hızlı açılır.Sonra bakaruz kodlara eklerseniz userform felan.Dosyada çok fazla dizi formülü var.Onlar kodlarlada yapılır.
bende hala açılmadı %35lerde geziyor)

6 bin küsurda bendede aynısı fazlasını düşünemüyorum bile ve form felanda yok zaten başlıktaki kaydetme için :)

Formülleri değere çevirin önce hızlı açılır.Sonra bakaruz kodlara eklerseniz userform felan.Dosyada çok fazla dizi formülü var.Onlar kodlarlada yapılır.

Çözüm
Konu Sahibi
YAPTIM BİR BAK ABİ İSTERSEN

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri