• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü kat irtifakı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ONUR EŞİYOK

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2007 TR
Konu Sahibi
Merhabalar.öncelıkle herkeze kolay gelsın...Kat irtifakı hisse dağılımlı hesaplama arıyorum yardımcı olursanız sevınırım saygılarımla...

Konu Sahibi
SÖYLE ANLATAYIM BIR PARSLEDE BIR DEN COK KİŞİ VAR DIYELIM BUNLARINDA DEGISIK PAY VE PAYDASI VAR DIYELIM BUNA KARSILIKTA BIR METREKARESI VARDIR... ŞİMDİ BU PARSELE BIR YAPI YAPALIM VE BU YAPIDA DA 33 DAİRE 9 İŞYERİ OLSUN MESELA ...BURADA BAZI DAİRELERDED 5 VEYA 6 TANE KİŞİ OLSUN VE BUNLARINDA HERBIR DAİREDE KI HISSELERIDE FARKLI OLSUN ISTE BUNU DAĞITACAK BIR .Kat irtifakı hisse dağılımlı hesaplama arıyorum TEŞEKKURLER ILGINIZE .....

SÖYLE ANLATAYIM BIR PARSLEDE BIR DEN COK KİŞİ VAR DIYELIM BUNLARINDA DEGISIK PAY VE PAYDASI VAR DIYELIM BUNA KARSILIKTA BIR METREKARESI VARDIR... ŞİMDİ BU PARSELE BIR YAPI YAPALIM VE BU YAPIDA DA 33 DAİRE 9 İŞYERİ OLSUN MESELA ...BURADA BAZI DAİRELERDED 5 VEYA 6 TANE KİŞİ OLSUN VE BUNLARINDA HERBIR DAİREDE KI HISSELERIDE FARKLI OLSUN ISTE BUNU DAĞITACAK BIR .Kat irtifakı hisse dağılımlı hesaplama arıyorum KISACASI TELIMI YAZAYIM 05073498422 ADIM ONUR EŞİYOK TEŞEKKURLER ILGINIZE .....
Merhaba, foruma hoşgeldiniz.
Mesaj yollamadan önce forum kurallarını okuyunuz Sabit - Forum KURALLARI
Mesajın tamamını büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geleceğinden lürfen dikkat ediniz.

Konu Sahibi
söyle anlatayım bır parslede bır den cok kişi var dıyelım bunlarında degısık pay ve paydası var dıyelım buna karsılıkta bır metrekaresı vardır... şimdi bu parsele bır yapı yapalım ve bu yapıda da 33 daire 9 işyeri olsun mesela ...burada bazı dairelerded 5 veya 6 tane kişi olsun ve bunlarında herbır dairede kı hısselerıde farklı olsun ıste bunu dağıtacak bır .Kat irtifakı hisse dağılımlı hesaplama arıyorum teşekkurler ılgınıze .....

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri