• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Kapalı dosyaya veri kaydetme hk

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

murat_8181

Excel Dostu
Aldığı beğeni
236
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Değerli uzman arkadaşlar birkaç gün önce bu konu başlığı altında bir paylasim yaptım. Sağolsun işsiz nikli arkadaşımız yardımcı oldu ve makrosu istediğim gibi işlem yaptı. Ancak şöyle bir sorunla karşılaştım. Textboxlar dan yada kulladigim comboboxlardan birisi boş olduğunda yani veri yazmadigimda makro hata veriyor. Bu sorunu nasıl asabilirim.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Paylaştığınız Dosyanızda herhangi bir değişiklik yapmadan, ilk mesajda paylaştığınız kodları ekledim sadece.

Sizin kullandığınız dosya ile burada paylaştığınız dosya ve kodlar aynı mı?

Konu Sahibi
Paylaştığınız Dosyanızda herhangi bir değişiklik yapmadan, ilk mesajda paylaştığınız kodları ekledim sadece.

Sizin kullandığınız dosya ile burada paylaştığınız dosya ve kodlar aynı mı?
Aynı sekilde değişiklik yok makro çalışıyor bende textboxlarin birisi boş olsun paylaştığım hatayı alıyorum

Konu Sahibi
x = WorksheetFunction.CountA(Application.Workbooks("KAPALI").Sheets("ANASAYFA").Range("A:A")) + 1 bu satırda subsrict put of Range hatası aliyorum

Açık olmayan sayfa ile işlem yapmaya çalışılıyor. Bu kodu
Sayfa adını düzeltin. (Araya boşluk koyun)
HTML:
Kod:

Merhaba.
Textboxların boşmu dolumu olaylarını koda ekledim
Tarih textboxuda eklerseniz TextBox5 olarak yapın ve koddaki pasif yerleri aktif edin.
Kapalı sayfanın son satır numarasını Ado ile yaptım daha kullanışlı böylesi.

HTML:
C#:

HTML:
C#:

HTML:
C#:

SonSatirNo = 0

adoCN.Close
Set RS = Nothing
Set adoCN = Nothing

End Function

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri