• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Kapalı Dosyaya kayıt ederken Açıklama şeklinde yapsın.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Aldığı beğeni
20
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar; Siteye yeni üye oldum, umarım bu siteden yardımlarınızı bekliyorum.
İki adet ekli dosyam var bunlardan biri Açık diğer Kapalı dosya, dosya üzerinde de açıklamada bulundum ancak yine burada da açıklama yapmak istiyorum.
Açık Dosyamın BA7 kolonuna yazdığım veriyi Kapalı dosyamda sicilden bularak S kolonuna Açıklama şeklinde yazdıra bilir miyiz.
Teşekkür ederim.

Konu Sahibi
Sayın martinmax; öncelikle bana zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Elinize sağlık efendim. Kod bende çalışmadı; kısaca yapmak istediğimi kısaca anlatayım. AÇIK DOSYAMIN "AY" kolonunda yazılı olan veriler yazılar için herhangi bir değişiklik yapılmasını istemiyorum. O veriler aynen kalacak yani onda herhangi bir değişiklik istemiyorum. Ben "BA" kolonuna yazdığım verileri yani yazıları bunun karşılığında bulunan AX kolonundaki sicili olan personeli kapalı olan PERSONEL LİSTESİ dosyamın LİSTE sayfasında B kolununda bulunan sicili bularak PERSONEL LİSTESİ dosyasının LİSTE sayfasının 19. kolonundaki yani "S" solonundaki hücreye AÇIK DOSYA'MIN BA kolonuna sütuna yazmış olduğum verileri yazıları PERSONEL LİSTESİ dosyama AÇIKLAMA şeklinde yazmasını istiyorum. Bunun manuel örneğini PERSONEL LİSTESİ dosyama yazdım gösterdim. Bu hali ile sizin kod hiç bir değişiklik yapmadı ve PERSONEL LİSTESİ dosyasını Salt okunur açtı. Tekrar bakma imkanınız olursa sevinirim Teşekkürler.

Konu Sahibi
Ali bey sizin kod çalıştı efendim elinize sağlık teşekkür ederim. Tek eksik şu; açıklamayı kayıt edince diyelim ki aynı hücreye başka bir açıklama yazacağımız zaman
dosyaac.Sheets("LİSTE").Range("s" & a).AddComment ThisWorkbook.Sheets("PUANTAJ").Range("ba" & i).Value
bu kolonda hata veriyor. Yani işleme başlamadan önce o hücredeki açıklamayı silmesi lazım, ben manuel silince diğer açıklamayı yazdı. Teşekkürler.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri